Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do facetów

CZY TO MOŻLIWE???? PYTANIE RACZEJ DO FACETÓW----------

Polecane posty

Gość do facetów

Mam naprawdę brzydkie piersi. jedyny ich atut to rozmiar i gdy jestem w biustonoszu mogą sie podobać. Ale tak na prawdę na moim biuście jest sporo rozstępów no i , co tu dużo mówić- jest on po prostu obwisły. Robię co mogę, ale wszelkie zabiegi niewiele dają, a na operacje mnie nie stać. No i teraz przejdę do sedna- mam faceta od prawie 5 lat, zaręczyliśmy się. On bardzo często dotyka moich piersi, całuje, pieści je. Na prawde dużo uwagi im poświęca. Czy to możliwe, aby moje piersi mu sie tak naprawdę podobały? Moim zdaniem nie mogą się podobać. Podobają się tylko sterczące piersi. Na prawde mnie to nurtuje. Czsem, gdy mnie dotyka, patrzy, to myślę sobie- a moze on teraz myśli, jakie sa obwisłe. Wiem, ze to chore i nie mam jakichś kompleksów, tylko po prostu zastanawiam się, czy u kochanej kobiety może się podobać nawet biust?

Gość PRZEGRALEM
na bank mu sie podobaja skoro dotyka.

co wy babki macie jakąś obsesje na punkcie piersi gorzej niż faceci na punkcie penisa jeni lubią takie inni inne piersi ale znajdźcie faceta który ich nie lubi:P

dziewczyno, zaręczył się z Tobą nie dlatego, że nie podobasz mu się, dotyka Twoich piersi nie dlatego, że mu się nie podobasz. Jeśli chcesz wiedzieć czy podobają się Twoje piersi Twojemu facetowi po prostu się go spytaj i zaufaj. Poza tym, czy nie lepiej by było gdybyś się podobała sama sobie ? :)

chłopak mi dziś czytał jakiś artykul czy raport dotyczący zakompleksienia kobiet - polki są na drugim miejscu zaraz za japonkami pod względem zakompleksienia.. czy nie można cieszyć się zyciem i nie przejmować, że photoshop działa tylko na zdjęcia a w realu nie?

Sssilly co ty masz kompleksa na punkcie piersi no bez przesady

Gość *Perfekcyjny Egoista
Obwisłe.....może lepiej luźny czyli bardziej naturalny. Mi sie podoba każdy biust naprawde kobito masz problem też bym chętnie poodtykał obojętnie jaki jest, ale myśle że gdyby mu się nie podobał to by na pewno nie dotykał i się nie przyglądał.

Gość *Perfekcyjny Egoista
do facetów nadal nie wierzysz że może sie podobać twój biust

Pomysl sobie o jakiejs czesci jego ciala co do ktorej on moglby miec takie glupie kompleksy i zastanow sie czy przeszkadza ci to w nim czy kochasz go takiego jakim jest. Ciekawa jestem twojej odpowiedzi:-)

Gość do facetów
podnieśliście mnie na duchu :D