Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roberto2323

Byli byście z kims takim?

Polecane posty

Gość Roberto2323

Zakochałem sie w wariatce.Odradzaja wszycy...rodzina znajomi a ja ja kocham sam si esobie dziwie co w niej widze ale ja kocham Może od poczatku.... ma obsesje na punkcie swojego kota.Jada z nim z jednego talerza...W te wakacje mieliśmy kupione bilety do Turcji zamówiona wycieczke ale zrezygnowała bo kot sie zatruł a siostra z mama nie beda umieli sie nim zaopiekować tak jak zrobi to ona... Jej matka zostawiła nam gulasz coły dzien spedziliśy na uczelni bylem głódny i chetnie bym go zjadł a ona cały gulasz dała swojemu psu..bo "tak slopdko sie patrzył" Ta dziewczyna nic nie jada bo nigdy nie jest głodka wazy 47 kilo!!i uwaza ze skoro ona moze zyc bez jedzenia to tymbardziej ja mogę. Gdy wchoz\dze do jej pokoju potykam sie o wszystko..Ubrania zeszyty kartki na podłodze...w łózku okruch od jedynej rzeczy jaka chyba jada-słonych paluszków....Nic nie umie ugotować,wiecznie wszystko przypala.Jest strasznie rozpieszczona bo wszystko za nia robi mama,która swiata pozania nie widzi....Ona tez swiata nie widzi poza swoja mamusia woli isc z nia łazić po galeri niż ze mna na kolacje bo jak mówi"mama to mama"i ja odejde do innej być moze.....zostawie ja kiedyć a mama zawsze bedxzie przy niej... budzi mnie rano piosenka jak dobrze wstać skoro świt!!O godzinie 5.00 w sobote!!-Z radosnym okrzykiem idziemy z pieskiem!!! Osttanio zerwałą ze mna bo powiedziałem w złosci do jej psa "zamknij się"Stwierdziła żę nikt tak nie bedzie mówił do jej psa"!! ni e odzywa sie drugo tydzień nawet na nie nie patrzy udaje ze mnie nie ma że jestem powietrzem jak rozpuszczone dziecko a ja wciaz kocham ta wariatke powiedzcie mi co ja w niej widze

Gość Roberto2323
nigdzie nie mozna z nia tez wyisć bo wiecznie jej zimno... Ubiera sie strasznie grubo ze wyglada śmiesznie.Po dwa swetry na to kamizelki......Ostatnnio stwierdziła że zima w ogóle nie bedziemy wychodzić ograniczajac swoje wyiscia jedynie do uczelni,"bo to nie są pogody na spacery jak zamarzaja rece"

skąd Wy bierzecie takie laski????? na moje to dziewczyna powinna w pierwszej kolejności dbać o to żeby było fajnie, a dopiero później o siebie!!

Gość 7888779999888
ja bym niebył

Gość jezeli to nie prowokacja to
dziewczyna jest na dobrej drodze do stanów maniakalno-depresyjnych ... juz ma zaczątek, jak nikt nie zadba o jej opieke psychatryczna to dziewczyna bedzie sie długo i bolesnie wykanczala psychicznie :O

Gość mnie ona bawi
zwłaszcza z ta piosenka "jak dobrze wstac skoro świt"

o boze chlopie! mysle , ze wcale ja nie kochasz tylko , cie intyguje swoim dziwactwem,. że jest inna to juz wiemy , ale że jest egotyczna to już inna sprawa ,. porozmawiaj o tym ze specjalistą , moze on oceni sutuacje obiektywnie , i pomoże Tobie , bo jej juz nic nie pomoże !

na starość pewnie będzie taką obleśną babką z mnóstwem zwierząt i chlewem w mieszkaniu, której wszyscy sąsiedzi będą chcieli się pozbyć.

Gość jezeli to nie prowokacja to
jej moze pomoc, dobry sopecjalista i dobrze dobrana dawka lekow. nawet nie wyobrazacie sobie jakie to jest uciazliwe nie tylko dla otoczenia kogos kochorego ale dla samego cierpiacego na stany maniakalno depresyjne, kiedy przez jakies 5 miesiecy ma tyle energii, ze moglaby gory przenosic, jest niebywale kreatywne, ma setki pomyslow na minute, niepotrzebuje jedzenia bo sama witalnosc ktora czuje nosi ja .... a potem przychodza miesice depresji....

Gość mnie ona bawi
wrazliwa dziewczyna nie rozumiem co wy chcecie

Gość mnie ona bawi
jest inna od tych wszystkich malowanych pindz:D wrazliwa kochajaca zwierzęta...Pełna zycia ta piosenka jak dobrze wstac skoro świt...takie slodkie zachowanie....Tez chciałbym by moja kobieta mnie budzila takim miłym akcentem a nie "wstawaj do cholery bo nam autobus ucieknie":D

Gość hahahahahhaaaa
az dziw ż etacy ludzie istnieja a jestes wstanie wymienic jakas jej zalete?

wrażliwa na cierpienia zwierząt, a nie swojego chłopaka. jakie to uczucie całować laskę, która chwilę wcześniej całowała psa??? ...i to pewnie o wiele czulej.

Gość Roberto2323
zalety.....na poczatku fascynowała mnie własnie ta jej wrazliwość,optymistyczny sposób zycia energia..nie robiła z siebie niewiadomo kogo.....nie jest jakas malowana lala..Poznałem ja w wakacje wydawała mi sia jakby z niestego swiata..miała piekna zielona zwiewna sukienke...żółta bluzke ze słónecznikiem w wreku trzymała kwiaty...Zakochałem się.....po 4 minutach...dopiero potem z dnia na dzień dostrzegałęm że cos z nia tak

Gość jowitttaaa
a przepraszam bardzo czy kobieta ma zawsze pdoporzadkowywac całęśwoje zycie mezczyznie...Podstawiac pod gebe bo jest głodny....i bardzo dobrzez zrobiłą ze dałąś€ facet ma raczki moze sam sobie zrobić a taki pies jest calkowicie bezradny bo jak mu pan nie da to sam sobienei wezmie

jowitko .... przeczytaj jeszcze raz co napisalaś ,. nie chodzi o to zeby podawać pod nos ! on ma problem . a ty masz problem z czytaniem poprawnie, i odp. na problem

Gość jowitttaaa
ja rozumiem ale nie widze nic zlego w tym ze dała gulasz swojemu psu i kocha swojego kota i mame...normalna dziewczyna

Gość zimno jej bo malo wazy
i jak sam napisales nie je. Moim zdaniem jest na najlepszej drodze do anoreksji. Chyba lepiej dla ciebie, ze cie zostawila, bo zastanow sie czy bylbys w stanie spedzic reszte zycia z nia jej psem i kotem oraz mama, ktora zawsze bedzie dla niej najwazniejsza?

Gość facccettttt
"nikt nie bedzie sia tak odzywał do mojego psa" hahahahaa słódka ale nie,niebył bym z taką laską.Chociaz mogłą by mnie zpoczatku zaintrugowac lubie "inne"dziewczyny wyrozniajace sie z tego tłumu malowanych kukieł ale ona to przegiecie

Gość facccettttt
a seks jak z seks znia wygladał:D ciekaw jestem

tak, ale w życiu zdrowej psychicznie dziewczyny najważniejszy powinien być ktoś, z kim zamierza przeżyć całe życie. matka to tylko osoba zapewniająca utrzymanie w dzieciństwie, zwierzęta to tylko zwierzęta, ale skoro woli żeby jej chłopak za przeproszeniem zdechł z głodu, bo piesek ładnie patrzy to niech sie nią pies zajmuje np jak będzie chora.

Gość Roberto2323
musiał byc nastrojowy delikatny....nie lubiła eksperymentów...preferowała jedynie klasyczny seks bez jakto mówiła "udziwnień" oralny oczywiscie odpadał bo jak mówiłąto "zboczenie" i wcalej naturze nie ma czegos takiego jak seks oralny ..."usta maja sie łaczyć z ustami(pocałunek)a narzady pluciowe z narzadami płuciowymi nie odwrotnie....

a co ty taki ciekawy :) facet no jaki sex ..na pieska potem kotka ,. ;)

Gość odkochaj sie lepiej
dobrze na tym wyjdziesz. :) Ja tez kocham mame i kocham tez mojego psa, ale w zyciu bym nie oddala obiadku mojego faceta psu, bo pies ma swoje jedzenie, a jak tak bardzo kocha swojego psa to powinna wiedziec ze ludzkie obiadki dla psa sa niezdrowe chocby ze wzgledu na przyprawy

Gość jowitttaaa
"matka to tylko osoba zapewniająca utrzymanie w dzieciństwie," nie no lekkie przegiecie...Troche racji w tym co mówiła facet jak facet moze ja kopnac w dupe tak jak nie az to mezczyzni robia a potem bedzie płakała w poduszke a pocieszac ja bedzie kto?włąsne matka..matka jest jedna facetów moze miec tysiace....i facet nie moze byc najwazniejszyw życiu kobiety.....Potems a rozwody a jak sie cale zycie poswieci mezczyznie to zostaje sie z reka w nocniku

Gość jejkuuuuu
Roberto2323 nie alcz o nia i poszukaj normalnej kobiety

Gość matka jest wazna
ale naturalna kolej rzeczy, ze dziewczynka staje sie kobieta, a jako kobieta z czasem zaklada swoja rodzine. Poza tym za iles tam lat mama umrze, z kim wtedy zostanie??? SAMA?

Gość jejkuuuuu
miłość jest naprawde ślepa....

jowitko -ale te rzeczy należy umiejetnie odróżnić,. mama to mama , swietosc , ale z facetem sie zyje i rone fajne rzeczy sie robi ;)