Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addaa2222

Obsesyjnie denerwuję się tym że dzidzia mało się rusza.26tc.

Polecane posty

Gość addaa2222

Każdy mój dzień wygląda tak samo czekam na ruchy córeczki, wszędzie czytam ze w tym okresie powinna cały dzień fikać i kopac, a moja jest b.leniwa, najwyżej wieczorem kilka kopniaczków i to wszystko, co mam o tym myśleć...?

Gość addaa2222
proszę odpiszcie..

Gość addaa2222
czy żadna z Was nie ma takiego problemu, odezwijcie się

witaj, ja własnie zaczełam 26 tc, i tez tak czasem mam, zazwyczaj dzidzia najwiecej rusza sie w nocy, i musiałabys sie obudzic o 2 lub 3 i czekac, sa dni ze tylko wieczorkiem sie troszeczke porusza, ale nie obawiaj sie , a jak sie denerwujesz popros meza zeby przylozył ucho do brzucha czy słyszy serduszko, nie denerwuj sie bo mała tez bedzie spieta i własnie przez to moze sie mniej ruszac, a najlepiej zjedz cos połóż się wieczorkiem u mnie tak ok 21-22 a dzidzia powinna sie nieco poruszac

kochana spróbuj inaczej rozumiem cie niedawo sama byłam w ciązy zjedz coś słodkiego i poleż na lewym boku 20-30 minut dziecko powinno intesywnie kopac każde dziecko jest inne znam kobiete której dziecko też było leniwe w brzuszku a poza tym masz prawo jechac do szpitala i powiedzie że słabo czujesz ruchy dziecka podłaczą cie to KTG na ok 30 min i zbadają tentno i obejrzą ciebie