Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek666

ona starsza

Polecane posty

Gość piotrek666

Ostatnio miałem przyjemność zaznać seksu z kobietą starszą ode mnie o 15lat (dla jasności mam 20lat). Było doskonale! Nie wiem czy zakończę na jednym takim wypadzie, bo było mi zbyt dobrze! Z chęcią spotkam się z kobietami starszymi ode mnie! propozycje tutaj lub na mail; proszę też o opinie co o tym sądzicie.

Gość zrobiła to z litosci
nie oszukuj sie ze jej bylo dobrze :-p na razie dziubasku powal troche konika i potrenuj,najlepiej na poduszce :-p

Gość piotrek666
chyba było jej dobrze bo chce się znowu spotkać

Gość moze jest w ciązy
:)

Gość piotrek666
co ma ciąża do tego?

Gość ja wiem i nie powiem
Co za brednie Ktos napisał,ze zrobiła to z litosci.Jak mozna w ogole z litosci z kims sie seksic,chyba ,ze to dotyczy jakichs stałych par,no to może tak nieraz bywa,ale w tym przypadku żadna litosc nie wchodzi w rachube.Sama lubie spotkac sie z mlodszym i to duzo młodszym męzczyzna na seks i jest bardzo miło i wcale młodszy nie oznacza gorszy w te klocki .Tak samo jak nie musi oznaczac,ze kobieta młodsza jest gorsza w te klocki od starszej.

Gość moze jest w ciązy
chce się spotkać i o tym wlasnie powiedzieć :-p

Gość co taki 20letni szczyl
moze wiedziec o seksie :o

Gość piotrek666
no to była niespodzianka ale tabletka i kondon to wystarczające zabezpieczenie :]

O seksie nie trzeba duzo wiedziec:-) seks trzeba lubic,miec temperament,pragnac osoby z która ten seks chce sie uprawiac i wtedy nawet 20 latek moze byc cudownym kochankiem.Nie wiek jest wyznacznikiem cudownego seksu,ale temperament.

Gość a świstak siedzi ...
głupstwa opowiadasz :ofacet musi znac potrzeby kobiety,kazda potzrebuje innegowstepu,nastroju,klimatu...a skad dwudziestolatek o tym bedzie wiedział ? i po jednym spotkaniu tak sie dopasowali ze ona pieje za nim jak kotka ?

O wąłsnie,kazda kobieta jest inna,wiec nawet dośwadczony mezczyzna w seksie nie bedzie wiedział od razu co dana kobieta lubi.Mam naprawdę duzo lat a takze dowsiadczenie w seksie z duzo młodszymi a takze starszymi,wiec wiem co pisze i prosze nie pisac,ze młodszy znaczy gorszy a starszy znaczy cudowny w te klocki.Podstawa dobrego ,udanego seksu jest dobor partnerow pod tym wzgl.

A dlaczego niby 20 latek nei ma wiedziec o tym ,ze kobeita lubi nastroj etc.:-) a w ogole nie zawsze kobieta lubi romantycznie :-) spontanicznosc jest najwazniejsza i pragnienie drugiej osoby.

I po 1 spotkaniu mozna sie dopasowac :-)znam to z autopsji

Gość no to juz wiemy kim jesteś
:o :-p

no kim:-) zwykła kobietą:-) nie jestem dziwka,tylko kobieta.a kobieta to tez człowiek jak i mezczyzna,wiec moze miec mezczyzn w kazdym wieku :-)

spotkac sie zawsze mozna :-)ale co z tego wyniknie tego nie wiemy:-)