Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelina09

miesiączka w ciązy?

Polecane posty

mam miesiączke a test dwa dni przed terminem@ pokazal mi ciążę.moja miesiączka trwa juz czwarty dzien i to sama krew bez skrzepow.czy jestem nadal w ciazy.

Gość aagnieszka
miesiaczke mozesz miec do 5 miesiaca ciazy

Gość koniecznie idź do lekarza
bo albo jesteś nadal w ciąży albo nastąpiło poronienie samoistne, a w jednym i drugim przypadku należy udać się do gina

Dlatego zaleca się robienie testu po terminie spodziewanej miesiączki, bo wiele z nich ulega samoistnemu poronieniu. Często o tym nawet nie wiemy. Zrób jeszcze raz test po tej miesiączce.

Gość to nie jest tak...........
bo poronienie samoistne może nastąpić i w planowym terminie miesiaczki i później ja poroniłam samoistnie 15 dni po terminie miesiączki

musisz byc pod stala popieka i kontrola lekarska.. a z tego co slyszalam to miesiaczka jesli juz wystepuje podczas trwania ciazy to zazwyczaj do 3.. gora 4 miesiaca...:P

Nie, nie możesz mieć NORMALNEJ miesiączki do 5 miesiąca, bo to jest po prostu biologicznie niemożliwe. Wiesz chyba, czym jest miesiączka? Na początku ciąży zdarzają się plamienia, które nie są miesiączką, ale ich ryzyko dla ciąży ocenia lekarz - indywidualnie w każdym przypadku.