Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduszko123

UMIERAM BO ON MA JUŻ INNĄ - CO ROBIĆ? DORADŹCIE MI !!! PROSZE

Polecane posty

Gość serduszko123

ponad pół roku temu zerwał ze mną chłopak z którym byłam 2 lata. Teraz ma inną chociaż ja wiem, że ona leci tylko na jego samochód. < jak był ze mną jeszcze go nie miał> ja kochałam Go i kocham bezwarunkowo. Od tej pory choć próbowałam z wieloma, to jakoś z nikim nie mogę ułożyć sobie życia, bo ciągle porównuję ich do tamtego. Cz powinnam zdobyć się na odwagę, zaryzykować i wyznać mu prawdę ? Boję się odrzucenia. Teraz traktuje mnie jak zwykła znajomą. A ja umieram z tęsknoty za nim. Co robić ? Czy byliście w podobnej sytuacji?

Gość bvcert
jak zerwal z toba i ma inna to zapomnij .Co innego gdyby był samotny i nie miał kobiety .Moze dlatego, ze wolałby to wszystko przemysleć .Natomiast nowa dziewczyna w jego zyciu oznacza, ze juz nic do ciebie nie czuje.

Gość aaaha
a skąd wiesz że obecna leci tylko na samochód? po co ci złudne nadzieje, chyba, ze wiesz , że jemu na tobie zależy

Gość kolejna nudziara
a moze to sama,od tego chlopa,co sie zeni:P

Wiesz co, poczytaj sobie moją historię, założyłam tutaj wątek. Ze swojego doświadczenia powiem Ci, że nie licz na to, że on do Ciebie wróci. Ja ze swoim byłam 4 lata, po rozstaniu 1,5 roku liczyłam na to, że do siebie wrócimy i co się okazało - parę dni temu dowiedziałam się, że on się ożenił z inną. Teraz cierpię bardzo mocno i żałuję, że byłam głupia i tyle czasu czekałam, aż może on wróci. Nie popełnij tego samego błędu co ja.

Gość no wlasnie padnijcie sobie
w ramiona z Lady in white:P

Gość BBBBBBBBBBBBB
Ma inną, czyli nie zależy mu na Tobie---> odpuść go sobie!

jeśli umierasz to pozałatwiaj najważniejsze sprawy, miejsce na cmentarzu, ubiór do trumny, księdza i dowiedz się co jeszcze, bo nikt nie będzie tego robił za ciebie i czekaj cierpliwie na 1 listopada, jak umrzesz to będzie twoje święto.