Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dietetyczka z pasją

Lecze i odchudzam dietą .Jesli jesteś zainteresowana/y WEJDŻ

Polecane posty

Jestem dyplomowaną dietetyczką .Mimo swojego młodego wieku,wiele podróżowałam .Poznawałam nie tylko kulturę danego kraju ale mase ludzi z większymi i mniejszymi problemami żywieniowymi .Moją pasją jest dietyka i zdrowy styl zycia.Lecze dietą .Nie tylko odchudzam w trwały i widoczny sposób ale równiez zajmuje się leczeniem problemów skórnych za pomocą diety i odpoweidnio dobranych nawyków zywieniowych.Moja dieta poprawia skutecznie przemiane materii.Moje pacjentki na drugiom etapie potrafią w ciągu trzech dni zrzucić do 3,5 kg.Dobieram dietę pod kątem wielu czynników.Chyba nie wiele z Was wie że za pomocą odpowiednio dobranej diety mozna nie tylko dużo schudnąć i poprawić przemianę materii ale również oczyścić organizm z toksyn i złogów przez co stan skóry i włosów poprawia sie niemal automatycznie . Na początku z każdą z pacjentek przeprowadzam bardzo obszerny wywiad .Pragnę dodac że aby zmienić nawyki zywieniowe i odchudzić pacjentki ważna jest przedewszystkim moja cierpliwość .Przejśćie na zdrowe odzywianie wiąże się z masą wyrzeczeń ale coś za coś .Posiadam wiele oddanych i zaufanych pacjentek ale i Tobie pragnę pomóc bo leczenie dietą to moja pasja a zadowolenie klientów sprawia mi wielką satysfakcję i radosć.Jesli chcesz coś zmienić w swoim życiu zadzwoń do Mnie .Mam pacjentkę z PCOS która schudła juz prawie 20 kg a jej cykle menstruacje są niemal regularne .Zdrowa dieta również bardzo wpływa na płodność . Jako nastolatka ,borykałam się z torbielowatymi jajnikami ,lekką nadwagą .Dziś nie mam ani jednej torbieli,cykle jak w zegarku( a bywało że jako nastolatka okres spózniała mi sie nawet cztery miesiąće).Mam piękne włosy i figure modelki,moje przewlekłe problemy z zatokami mineły .A to wszystko dzięki odpowiedniej diecie i odpowiednim nawykom zywieniowym .Ja przedewszystkim pragnę Ci pomóc z dobrym skutkiem .Przez najblizszy tydzien jestem niedostepna gdyż wyjeżdzam do Angli na spotkania z pacjentkami .Swietnie mówię po Angielsku i w swojej bazie pacjentek posiadam równiez brytyjki . Jesli jesteś zainteresowana,chcesz mnie poznać i przekonać się jakie to proste wyglądać dobrze i trwale schudnać za pomocą diety napisz do mnie .Mój email TwojDietetyk@onet.eu

Witam, bardzo milo, ze oferujesz taka pomoc. Ja osobiscie nie mam problemow z nadwaga, wrecz przeciwnie, nosze rozmir 34, jestem drobnej budowy...moja dieta pozostawia jednak wiele do zyczenia...jem razcej niezdrowo, malo owocow, warzyw tez niewiele, duzo smazonego miesa...czesto miewam bole glowy, mysle, ze ma to duzo wspolnego z moim sposobem odzywiania...przydalaby sie bardziej znormalizowana i urozmaicona dieta...

Gość to mnie rozwaliło
"Moje pacjentki na drugiom etapie potrafią w ciągu trzech dni zrzucić do 3,5 kg" :D