TREV0 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ja tam nigdy nie widziałam żeby coś blokował. DAJ SPOKÓJ, DEKIEL WZIĄŁ MNIE ZA OBIEKT SWOJEJ PISOWKIEJ OBSESJI, BO MIAŁEM ODMIENNE ZDANIE KIEDYŚ TAM A KAŻDY KOGO UZNA ZA PISOWCA, JEST Z AUTOMATU BLOKEREM W JEGO CHORYM UMYŚLE TAKŻE WIADOMO, ŻE MANIAKOWI NIE PRZETŁUMACZYSZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: DAJ SPOKÓJ, DEKIEL WZIĄŁ MNIE ZA OBIEKT SWOJEJ PISOWKIEJ OBSESJI, BO MIAŁEM ODMIENNE ZDANIE KIEDYŚ TAM A KAŻDY KOGO UZNA ZA PISOWCA, JEST Z AUTOMATU BLOKEREM W JEGO CHORYM UMYŚLE TAKŻE WIADOMO, ŻE MANIAKOWI NIE PRZETŁUMACZYSZ Tak że kùrwąaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 25 Napisano 4 godziny temu no to pomoglyscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 4 godziny temu Żegnajcie odchodzę na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1072 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, konie na ambonie napisał: no to pomoglyscie W czym? Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1072 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Żegnajcie odchodzę na zawsze Żegnaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 266 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Żegnajcie odchodzę na zawsze No to do jutra. 🖐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 41 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: No to do jutra. 🖐 Dlaczeeegoo syyypiesz sól na me raaany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 266 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Dlaczeeegoo syyypiesz sól na me raaany? Nigdywżyciu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach