Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikołajki w pracy

Prezent na Mikołajki dla kolegi z pracy-wasze propozycje

Polecane posty

Gość mikołajki w pracy

Witajcie :) Moze poruszam banalny temat,ale odwieczny jak dla mnie \"problem\" Robimy sobie w pracy Mikołajki i wylosowałam mojego dobrego kumpla,ktorego bardzo lubie :) Chcialabym kupic mu cos fajnego z jajem ale tez cos co bedzie fajna pamiatka :) nie mam pomyslu,jest jeszcze troche czasu wiec moze podacie mi jakies ciekawe propozycje ? Bede wdzieczna:) On to taki smiechowy zartownis,ale chcialabym aby byl zadowolony z prezentu:) Acha i kwota ma byc 50zł tak ustalilismy w pracy,wiec tym bardziej trudniej kupic cos fajnego do 50 zł ;/ Czekam na wasze pomysly i pozdrawiam :)

Gość Świetny Expert
wibrator, będzie świetnym prezentem, będzie mógł go sobie włożyć gdy poczuje pustke w sobie

Gość ddddddioaaa
juz za 5 czy 20idzie kupic cos fajnego, rusz glowa,,,

Gość mikołajki w pracy
tia facetowi wibrator,gratuluje braku mozgu :o jak juz to sztuczną cipkę,ktora i tak mu sie nie przyda:P a za 5 zł to faktycznie mozna fajny prezent kupic komus kogo sie bardzo lubi ;] kupie mu czekolade ;/ Ehhh no coz poczekam,zdarzaja sie tu tez normalni i fajni ludzie ;] A takie komentarze sobie darujcie,naprawde....N/C

Gość a co to za problem
kup mu na dvd Wlatce Móch i cos do tego jeszcze :) albo zestaw durex play :) albo jakies zabawne boxerki :)

Gość amelia12/
Hej :) my w biurze zawsze dla kolegów/koleżanek na tego typu okoliczności robimy koszulkę ze śmiesznymi cytatami/zdjęciami, mamy sprawdzona firmę projektant nadruków gdzie szybko i technika bardzo trwala robią takie fajne koszulki, dla zainteresowanych link do strony: http://www.projektant-nadrukow.pl/ Polecam :)

Gość gość
Sprawdzonym prezentem, rzeczą, która znajdzie miejsce w każdym domu będą maty ochronne POLITRADER. Zakłada się taką matę pod krzesło obrotowe lub jakiś inny mebel ruchomy (barek, stolik itp) albo kładzie się na blat biurka, pod laptopa i dzięki temu unika się zarysowań i innych zniszczeń. Ładnie wtapia się w otoczenie, nie wyróżnia się, innymi słowy świetnie komponuje się z każdym wnętrzem. Praktyczne, funkcjonalne i ładne.

Serdecznie zapraszamy do sprawienia swoim bliskim niezapomnianych wrażeń !!! (jeśli oczywiście byli grzeczni ;) ) Wizyta Mikołaja to wspaniałe przeżycie dla najmłodszych, i zabawna atrakcja dla tych trochę starszych! Piękny, profesjonalny strój, doświadczenie i pełne zaangażowanie i sprawiają, że posiadamy Mikołajkowy czar wręczania prezentów :) Nie zwlekaj i zaproś Mikołaja zarówno na małe domowe spotkanie, firmową wigilię czy też do przedszkola! Dotrzemy wszędzie, gdzie tylko będziecie potrzebować niezapomnianych wrażeń i atrakcji! :) Więcej info na http://www.teatr-kameleon.pl/

Gość LaraaP
A może zafunduj mu masaż w spa? :D Ja lubię robić ludziom takie prezenty, szczególnie, jak wiem, że są zestresowani i pracują za biurkiem. Jego kręgosłup Ci podziękuje ;) Osobiście polecam Samui Spa w Warszawie, bo to super miejsce! Jest czysto, komfortowo i z fajnym klimatem. No i te masaże... mają tam super Balijkę, która masuje jak marzenie. Polecam!