Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuuuuuuuuusia

Czy zaszla ktoras z Was albo np. znajoma w ciaze po zazyciu escapelle

Polecane posty

Gość anuuuuuuuuusia

Mam nadzieje ze nie:) wczoraj niestety pekla prezerwatywa ( co najlepsze przez 3 lata bralam tabletki i ani razu to sie nie zdazylo, 2 tyg temu odstawilam aby zrobic sobie przerwe)- co za ironia losu.

Gość mamawpadka

Gość mamawpadka
Ja zaszłam ,biorąc postinor. Na szczęście to zdarza się bardzo rzadko, jedynie w przypadku, gdy do stosunku dojdzie w momencie jajeczkowania. U mnie tak było i dziś mam 8miesięczną dzidzię.

Gość anuuuuuuuuusia
dziekuje za odpowiedz. Ja kochalam sie dokaldnie 14 dnia ( najczesniej wtedy wpada jajeczkowanie)

Gość mamawpadka
nie martw się na zapas, ja jestem nielicznym przypadkiem. A dziś cieszę się, że tak się stało.

ja zażywałam 2 razy escapelle i nie zaszłam. nie martw się kochana takie przypadki jak koleżanka wyżej są niezmiernie rzadkie. a co escapelle tez przestraszyłam się czytając ulotkę bo ma mniejsza skuteczność niż postiron ale dużo lepiej sie po escapelle czułam. mnie lekarz pytał w którym dniu cyklu i właśnie w pierwszych zapisywał escapelle bo twierdził ze lepsza ale nie dopytałam go dokładniej o co chodziła rozumiesz zbyt pochłonięta byłam czym innym:P

Gość anuuuuuuuuusia
no to najwazniejsze ze sie cieszysz. Jeszcze raz dziekuje za odpowiedz i za uspokojenie ( bo masz racje po co sie martwic na zapas)