Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ale jajaaaaaa

Kobiety, czy odczuwacie różnicę gdy facet stosuje kondomy

Polecane posty

Ciekawy jestem, czy kobiety odczuwają jakąś różnicę w intensywności doznań, gdy facet ma założoną gumkę ? Ja osobiście odczuwam dość sporą różnicę doznań.

Gość misia-P
PEWNIE ZE CZUC!!KOCHAC SIE Z KONDONEM TO TAK JAK JESC CUKIERKA W PAPIERKU!!:)

Gość machine25
a czujecie w sexie róznice między obrzezanym a nie

Gość MACHINE29
a jest roznica jak facet zamiast penisa ma komplet mebli ratanowych ze Swarzedza ?

Gumki? A fuuj ;) Tylko i wyłącznie bez. Nawet jeśli miałoby to oznaczać ryzyko zajścia w ciążę. Przez prezerwatywę nie czuć ciepła, każdej żyłki, delikatniej skóry... Ale się rozmarzyłam :D

Gość pewnie ze jest różnica
a jeszcze jak się dostanie trochępowietrza pod to "szeleści" ble mój misiek ma zbyt grubego do standardowego rozmiaru i go uciska nie lubię gum więc zaczęłam tabsy

Najgorzej, jak prezerwatywy są wykonane z materiału termokurczliwego. Po ostrej jeździe nie można ich zdjąć. Wychodzę wtedy na zewnątrz i czekam aż pod wpływem zimna skruszeją, spękają i odpadną ;). Ale to funkcjonuje tylko teraz, latem to masakra. :P

Gość królowajaśminowa
a ja nigdy bezzzzz,różnicy nie widze nie czuje,po jaki ch... mam sie faszerowac tabletkami dla faceta.a jeszcze syfa sie nabawić można bo nie wiadomo gdzie to wkłada.no i jeszcze dzieci mają dzieci. a cena tylko 5zł,nie ma gumki nie ma sexu.

Gość ajt
jak czytam wasze wypowiedzi "zero gumek" albo "tylko bez gumek" to od razu przypomina mi sie moja kolezanka ktora juz 19 lat zyje z HIVem. powodzonka dziewczyny. :D

Gość annnkaaa
Nie, zupełnie nie odczuwam żadnej roznicy .

Wiadomo ze sex w gumie to zawsze gorszy seks. Wtedzy jedynie gra wstepna to fajna rzecz. Dalej to formalnosc dla zaatwienia sprawy. zadna frajda, ale skonczyc trzeba

Gość gość
Ja zakladam na swojego 14cm czlonka 2 na raz

Gość gość
Seks w gumce jest gorszy,ja nie bylam przekonana ale zostalam przez mojego mezczyzne,czuje w sobie cieplo fujarki a nie gume a sam wytrysk to extra