Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozzzcie

Karmie piersia 3 mi-czna corke, czy moge czasami podac jej mleko Nan czy cos??

Polecane posty

Gość pomozzzcie

Doradzcie... chcialabym wyjsc czasami.. poradzcie... odciaganie nie wchodzi w gre...

Jasne że możesz spytaj pediatry jakie mleko poleca dla twojego maluszka i możesz mu podać zamiennie. Wiele mam \" dokarmia \" swoje dzieci innym mlekiem karmiąc jednocześnie piersią .

Gość pomozciee
Boozze co za ulga... Nawet jesli to bedzie sporadyczne.. powiedzmy dwa takie karmienia w tygodniu??

Gość lusia........
tylko takie mleczko po otwarciu ważne jest bodajże 2 do 4 tyg. wiec jak będziesz karmiła tak sporadycznie to w sumie wiekszą część będziesz wyrzucać,no chyba że stac cię na to. Poradź sie pediatry jakie mleczko będzie najlepsze.Ja tak na wszelki wpadek podałabym NAN HA

Gość kasienia
Możesz ale uważaj by mała nie ciągneła butli chętniej niż piersi,często dzieci przez dokarmianie odrzucają pierś bo z butelki łatwiej leci....

lusia poszukaj juz jest taki topik i tam duzo wypowiedzi.moze ci cos sie przyda powodzenia.topik byl dawnojakies 2 3 tygodznie temu

Gość tuutuuttttkkaaaaaaaaaaaa
ja nie polecam tak robic...jesli nie bedziesz podawac regularnie, to twoje dziecko bedzie mialo potworne zatwardzenia..a to dopiewro kłopot,wiem to z wlasnego doswiadczenia.