Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonanoij8

kto stosowal plazmowe wybielanie zebow z allegro?dziala?

Polecane posty

Gość ilonanoij8

Gość machine25
jestem technikiem dentystycznym ale oczyms takim nieśłysząłem najbezpieczniejsze wybielanie to szyna wybielająca ale moim skromnym zdaniem niewarto wybielać zębów mozna je przezto bardzo uszkodzić

Gość likos
ciekaw jak uzyskasz plazmę

Gość ilonanoij8
jak to skad ? z anihilacji czastek materii i antymaterii kiedy to zostaje wypromieniowany kwant energii NI. co za glupie pytanie

Gość bennedykt
stosowałem. Zniknęły mi zęby :( :classic_cool:

Gość bennedykt
dlatego też jestem zadowolony rezultatem :D

Gość hej machine 25
a ja np mam zolte zeby ale ,,z urodzenia,, i wstydze sie ich... nie warto wybielac? a moze nalozyc licowki czy koronki? / mam wypelnienia w obu 1 i obu 2 przez wade zgryzu ktora juz skorygowalam / mam 25 lat

Gość machine25
wybielanie laserowe jest drogie około 1000zł powinno wybielić ale zabieg trza powtarzać wybielanie szyna jest tąńsze zakłąda sie szynę na zeby z zbiorniczakmi w które aplikuje sie żel do wybielania żele są o róznym roztworzę od 5% , 10%,15% i 25% 5 jest najsłabsza a 25 jest najmocniejszy wadą jest jesli masz nadwrazliwe zęby lub dziąsła moga powstać zaczerwiennienia obrzek i czucie chłodu na zebach tak zwana nadwrazliwość zęba na zimno cena jest niska ale daje dobre efekty i na długo można samemu powtarzac go w domu bo tylko kupujesz żel cena za szyne 100zł w zwyrz u stomatologa u technika 50zł nie wybiela żaden specyfik jesli ma się wypełenienia z przodu zebów , jęsli masz żółte zeby to masz taka koloru kość mozesz ją wybielić o ton góra to półtora ale niepolecam za wszelka cenę ze względu nato że wybielanie bardzo ale to bardzo mocno uszkadza szkliwo zebów dlatego warto się zastanowić szczerze powiem warto mieć równe zeby nawet i żółte dlatego bardziej polecam ortodontę i aparaty orotdontyczne

Gość
Plazmą zimną, czy gorącą? :P