Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujciemnie

mam problem z zębem

Polecane posty

Gość ratujciemnie

chodzi o szóstkę, była 2 razy leczona, raz w 98 drugi raz w 2005, wtedy dentysta założył mi amalgamat na stałe bo ząb był wyleczony, teraz znów się coś popierdoliło i boli, niedługo ide do dentysty i jestem załamana ... czy dentysta nie będzie miał problemu z usunięciem tego amalgamatu???? chyba będzie mi tam godzine wiercił!!!!

Gość ratujciemnie

Gość ratujciemnie
:(

Gość mnie
tez boli

Gość psyccholog
problemu nie powinno byc!

Gość ratujciemnie
to jak nikt nie napisze???

Gość ja aktualnie mam podobnie
Mialem wyleczony kanalowo ząb w 2003 roku (chyba az 3 krotnie byl zatruwany) ale zostal wyleczony. (nie pamiętam ale min z 200 zeta kosztowal) W 2007 po troche ponad 4 latach znow zaczal bolec - ta sama doktor znów go wyleczyla (tym raze,m chyba bylo tylko 1 zatrucie - koszt 220 zł). I teraz nie minęły jeszcze 2 lata znowu rozbolal na maxa.. wszystko wwenatrz zebą - pod plombą - nic nie widac, żadnej opuchlizny, itd, tylko ból - nie jakis silny ale ciągły trwa 2 dobe non stop. Czy iść ponownie do tej samej doktor czy szukac innego specjalisty ? Jak myslicie (ci ktorzy sie znaja na stomatologii) co sie moglo z nim stać ??? przeciez byl juz po tylu zatruciach calkowicie martwy...