Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valerii

do starszych dziewczyn a nie 16 latek

Polecane posty

Gość valerii

cześć dziewczyny niedawno rozpoczełam współżycie z moim chłopakiem mam 19 lat... .... moje pytanie brzmi następująco....jeśli kochałam się 3 dni przed spodziewanym okresem i dostałam miesiączke w spodziewanym terminie która trwała 5 dni to jest ok? następnie dokładnie obserwowałam siebie... i ok 18 dnia cyklu zauwazyłam owulacyjny śluz+ bolały mnie piersi... i ok 30 dnia cyklu dostałam miesiączke ... tzn że moge być pewna że nie jestem w ciąży?

Gość małaRyśka
nie masz zadnej pewnosci...pewna to mozesz byc jak sie kochalas z gumka i ona nie pekla albo jezeli bierzesz regularnie tabsy

Gość Lakierek
nie jestes.

Gość małaRyśka
nie doczytalam o miesiaczce..... nie, nie jestes w ciazy z dwiema miesiaczkami :O

Gość valerii
okej dzieki... dopiero w tym tygodniu wybieram się po tabsy ....chciałam się tylko upewnić to mój pierwszy raz... dlatego mimo wiedzy na ten temat jestem troche poddenerwowana ....zawsze z tym zwlekałam...ale kiedy byłam pewna to ...zdecydowałam się..;) ale lekki stresik jest

Gość blondynka89...
masz tyle lat a zadajesz pytania na poziomie dziecka z podstawowki!moze najpierw poczytaj, dowiedz sie wiecej a potem bierz sie za sex. nie jestes w ciazy na milion procent!

Gość valerii
okej blondynka.... ;) no mam tyle lat...ale myśle że doświadczenia i pewności nabiore wraz z czasem.