Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość struta

Prooszę o pomoc!!

Polecane posty

Gość struta

hej kochane!! przytrafila mi sie taka sytuacja, ze razem z chlopakiem "bawilismy sie" najpierw on mial orgazm+wytrysk= no i nic :):) ale ze wciaz bylam nakrecona (on byl juz wytarty itd) zaczelam sie bawic jego ptaszkiem : jezdzilam sobie nim po lechtaczce i okolice dziurki (nie wlozylam tylko lekko rozchylalam tak wargi noo tak sie bawilam) pewnie mial ten plyn przedejakulacyjny, ja mialam niby dni plodne ale sluz wskazywal na bezplodne, ale dzis mam juz plodne.. nie mial wytrysku!! nie wlozyl mi co najwyzej 0,5 cm. nie jestem jakas napalona smarkula jestem dorosla...ale studiuje i boje sie!! kochane powiedzcie jakie jest wasze zdanie, bardzo jestem zestresowana jak klebek nerwow

Gość lidkaaaaaa
wiesz mam ten sam problem :P tez o tym pisałam ale dziewczyny pisaly ze nie warto sie przejmowac itp ale sama wiesz jak jest... a na dodatek w piatek przed tym jak sie kochalismy dotykalam go a potem wzielam jego ptaszka w gumce i sama go sobie wprowadzilam... i mysle czy moglam przeniesc jakies plemniki ale nie mialam wogole w obydwu przypadkach stycznosci ze sperma... :/

Gość struta
hehe kochana to wspierajmy sie razem :P:P: ja mam rozne napady- od smiania sie z samej siebie ze sieje panike- do totalneg strachu i ryczenia :) bardzo sie kochamy chcemy byc razem..ale kurcze studiujemy... a mowisz ze jak...jest mozliwosc ciazy??? wiesz logicznie to chyba nie...ale moja wyobraznia :P:P:P niby w tym plynie sa plemniki ale podobno nie sa zdolne do zaplodnienia..poza tym zawsze mowilam ze nie tak latwo zajsc w ciaze... ale..kurde kochana pooowiedz cos pocieszajacego

Gość lidkaaaaaa
ja właśnie też tak sobie tłumaczę że to wszystko nie tak łatwo :/ i oby było po mojej myśli... kurde dobre powiedzenie szklanka wody zamiast haha tylko ze jak sie nakręcę to już nie potrafię powiedzieć nie :P ale coż tak to jest... trzymam kiuki. a na kiedy masz termin okresu?

Gość gett
tez mam ten problem, kilka dni temu \"bawilam\" sie z kochanym, ale nie bylo wytrysku i wydzieliny tez nie przynajmniej nam sie tak wydaje... nie bylo jakiegos nie wiadomo jakiego dotykania a swoim czlonkiem dotknal mnie moze ze dwa razy i to w okolice dziurki, ale bez wkladania... niby plynu zadnego nie bylo ale i tak jakos sie martwie bo to byly dni plodne ale juz mi sie zaczely nieplodne bo sluz ma kolor zoltawy.... nie wiem co mam teraz myslec, okres dopieor za 2 tygodnie nie wiem jak ja to wytrzymam

Gość ooł...
jak tak was czytam to mysle ze jestem szalona. Jak sie kochamy no najpierw bez i wchodzi mnie a dopiero na koniec zaklada gumke! i nigdy sie nie zastanawiam czy nie wpadniemy! ale jak tak was czytam.... mam 20 lat i jestem z nim ponad 4 lata ale na dziecko czas! Chyba zaczne uwazac! pozdro!