Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

=Nimfa=

Przyjaciółka po założeniu rodziny - nie jest już przyjaciółką

Polecane posty

Naprawde bardzo się lubiłyśmy, obie miałyśmy chłopaków ale i tak codziennie sie spotykałyśmy. Pewnego dnia chłopak ja zostawił, załamała się trochę. Chciałam jej pomóc. Pomogłam jej nawiązać kontakt z innym, który nawet jej sie spodobał. Ona... zakochała się... po kilku miesiącach zaręczyny, ślub, dziecko... Kontaktu nie mamy zadnego. Ona na studia nie poszla, klepie biede, nawet nie ma telefonu. Jak ja spotkam mala wymiana zdan, gdy wspomne o spotkaniu ona cos kreci... bardzo sie zaniedbala, naprawde zle wyglada. A ten jej mąż jak sie pozniej okazalo na nic jej nie pozwala,zamknal by w domu w pieluchach i przy garach (nie myslalam ze taki bedzie )a ona zawsze nalezala do tych \"usluchanych\" ale przeciez nadal jest bardzo szczesliwa... Widzi tylko jego. Z innymi dziewczynami z liceum sie nadal spotykam a z najlepsza przyjaciolka nie:( Nawet nie ma ochoty sie pochwalić córką, zaprosić na kawe by pogadać. Czy założenie rodziny naprawde aż tak w tym przeszkadza?

Gość kiedys przejrzy na oczy
miłość ja oslepila, zobaczysz co bedzie za kilka lat, zacznie tego zalowac tylko ze wtedy moze juz byc za pozno. Rozumiem ze z innymi tez sie nie spotyka?

Gość a moze ona sie czuje
gorsza od Ciebie? Znalam podobny przypadak. Dziewczyna utracila kontakt z kolezankami bo czula sie gorsza, nie studiowala, miala kiepska prace, mieszkala biednie. Byla szczesliwa ale tak naprawde tez zazdroscila innym, tym bardziej ze widziala ze oni z czasem tez zalozyli rodziny, sa szczesliwi a maja oprocz tego zrobiona "kariere"

Gość krychaaaa
tez mi sie wydaje, że ona sie wstydzi