Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet_poprostu

jak zerwać ?

Polecane posty

Jestem z nią ponad 1,5 roku i muszę zerwać, kocham ją na zabój ale to nie ma przyszłości, przeszkadza jej wiele rzeczy, moja rodzina, moje wykształecenie i cechy mojego charakteru, ja tak dłużej nie mogę, pozatym ona nie ma dla mnie czasu, wiele spraw jest wazniejszych ode mnie. To boli, mimo że mam 29 lat to lepiej mi chyba będzie samemu, to będzie boleć jak cholera ale cóż mogę zrobić. Co Wy na to ?

Gość kgosia
jak dla mnie bedziesz zalował, pogadaj z nią może da się to jeszcze naprawić , jeśli nie to po prostu powiedz jej ze to koniec i wyjaśni dlaczego , absolutnie nie przez telefon !!

Gość hihnholol
szybko i jednoznacznie, bo inaczej zaczniesz watpic i juz nic nie bedziesz wiedział

Słuchaj... Zerwij z nią uprzednio wytykając jej wszystko. Powiedz, że to Cie zabolało i nigdy już przez to z nią nie zerwiesz... Jeśli ona Cię kocha zmieni się ... Jeśli Cię nie kocha obrazi się jeszcze na Ciebie.

jak niema przyszłości to rzuć natychmiast. harry tupet, fajna ksywa, ale chyba jesteś tylko kolejnym pomarańczowym zboczeńcem.

Wiem że będę żełował ale już nie wyrabiam, myślę o tym często i nie wiem co zrobić, wiem że będę cierpiał ale to chyba nie ma przyszłości taki związek. Zmieniłem się i to chyba nie na lepsze przez ten związek