Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallinka877

ILE BIERZECIE PIENIEDZY OD SWOICH FACETOW?

Polecane posty

Gość
Drogie DAMY, czuć, że w Polsce za Hitlera wycięto całą inteligencję i śmietankę społeczeństwa, oj czuć...

Gość takatam sobie jedna
sponsoring dziewczyno nie masz za grosz godności własnej

Gość niematerialistka
"i want it all Kobieta która się szanuje nie płaci facetowi mam tu na mysli takze placenie za bilet w kinie, alkohol czy cokolwiek. Oj Polki dlatego tak wszyscy z innych krajów maja was za szmaty(oczywiscie nie kazda Polka taka jest). Dama w zyciu nie płaci. W krajach mniej rozwinietych o tym widomo a tu nadal taka ciemnota tych paszkwili Przykre" Od razu widac, ze nigdy w swiecie nie bylas i jestes pozbawiona ambicji i godnosci. Na zachodzie zadna szanujaca sie kobieta nie wymaga od faceta by za nia placil, no chyba, ze jest to jej maz. Uwlacza to ich godnosci, to tylko polki sa tak pazerne na kase, ze za piwo nie moga sobie zaplacic. I nie zarzucaj mi, ze sie nie znam bo pare lat spedzilam za granica i wiem jak tam jest. Nie pozwole by obcy facet za mnie placil i nie widze problemu aby zaplacic za swojego faceta. Ty nie jestes dama, jestes zwykla pazerna wywloka i materialistka. Kobieta, ktora sama za siebie placi napewno nie jest szmata tylko ma klase.