Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie lubiany

Przegrałem życie nikt mnie nie lubi

Polecane posty

fakt małomownosc zmniejsza szanse do prawie 0 (bo tez niekoniecznie) na poznanie kogos, ale.. tego można sie oduczyć!

Gość bvcert
ja odmawiam dziewczynom jak mnie podrywają , bo mi ich szkoda i mysle przyszłosciowo . Wiem ze by sie ze mna meczyły dlatego daje im kosza , a nie dlatego ze nie sa w moim typie , bo jestem niezyciowy.PRzypominam pustelnika chociaz zyje w srednim miescie.

Gość bvcert
nie da sie oduczyć .MAlomownosc wynika z nieśmiałosci.

wyłącznie dalekich znajomych.... takich jakich normalni ludzie mają na pęczki :/ i to też nie dużo \"imprezy\" nie uczęszczam... mógłbym tylko ciemne kąty okupować :O a studia najpierw trzeba skończyć.. i napisać pracę która spodoba się jakże uroczemu panu profesorowi :O jakoś nie mogę się za to zabrać :O zresztą nie jestem na jakimś specjalnie wymagającym kierunku... i jakbym nie był nieśmiały to pewnie... ech 🖐️ a potem szukanie pracy... brrrr i jak bym coś znalazł to będzie ciąg poniedziałek-sobota od x do xx praca -> mieszkanie -> sen -> praca :O jak się komuś nie udało nic zrobić mając sporo czasu i jednak mniej terminowych obowiązków to myślisz że uda się mając go dużo mniej

niesmiałość właśnie że da sie wyeliminować! są fajne poradniki dot kontaktów miedzy ludzkich, są terapie które nie muszą oznaczać obciach, są nawet leki psychotropowe, są też po prostu wiara we własne siły i jakies samoprzedsięwziecie w zwiazku z samym soba. alternatyw jest mnóstwo . moim zdaniem najlepiej obserwowac otoczenie, starac sie cos od nich nauczyc..

Gość no co wy
wy to wszystko na poważnie? sama należę do osó stojących z boku, nieśmiałą, bez poczucia własnej wartości, ale na świecie nie ma nadludzi i śmieci, jest przecież tak ogromne zróżnicowanie charakterów, na pewno i was ktoś lubi, może tylko boicie się to dostrzec

im wiecej ma sie do roboty tym łatwiej zagospodarować czas bo sie go ceni . a dlaczego nie pojdziesz na impreze puki jeszcze masz czas? narzekac bedziesz potem jak juz nastanie ten rytm zycia czlowieka hm doroslego nazwijmy to , a teraz masz multum mozliwosci. nieważne ile sie ma znajomych , a napewno z ktorymis z tych o których napisales mozesz zawezic kontakt , zaproponowac jakies wyjscie. zapewniam ze nikt Cie nie wyśmieje.

Gość bvcert
pozostaje nam pizamka , jakis mis i sen .TAk jak jas fasola robi .

nie znam jasia fasoli, mam na niego alergie wiec nie bede polemizowac. ale chyba nie nakreciliby tyle filmow o nim gdyby było az tak nudne?

Gość bvcert
natura eliminuje slabsze jednostki .Ja wlasnie taką jestem.

Gość no co wy
mój mąż kiedyś powiedział "nie pytaj o pracę z taką miną jakbyś miała zaraz płakać" to mnie zabolało i zaczęłam się zastanawiać, czy to możliwe, zmienić się, przecież ja zawsze byłam i będę nieśmiała, a jednak możliwe. nie o 180 st. ale tak żeby żyć ze świadomością własnej wartości.

jestes tym kim mowisz ze jestes. dobrze że ludzie czasem zmieniają zdanie.. bede trzymac kciuki abys i Ty to zrobił

Gość bvcert
aspoleczni ludzie nigdy nie beda mieli dziewczyny.Zamiast myslec o randce , to zastanawiaja sie o czym z nia rozmawiac , zeby zle nie wypasc.

no to kazdy chyba sie o to martwi . nic w tym zlego:) chyba niewiem nie chodze na randki:P

\"dlaczego nie pojdziesz na impreze \" bo jestem nieśmiały? bo w życiu tego nie robiłem? bo \"będę okupować ciemne kąty\";) \"których napisales mozesz zawezic kontakt\" raczej nie. Po paru latach dalekiej znajomości? Nie sądzę 🖐️... zresztą za nudny jestem na takie propozycje. coś bym tu jeszcze dopisał ale :O nie do końca mam koncepcję jak to sformułować nieśmiałość pewnie można się pozbyć... nawet sporo mi przeszło ale dwadzieścia lat nudnego życia zostało :O

nie jestes za nudny, skoro potrafisz pisac z ludźmi to oznacza ze mozesz tez z nimi rozmawiac w realiach . ja nie znam Twoich znajomych i niewiem kto by byl odpowiedni do wkrecenia Cie w machine jakichs kontaktów towarzyskich.. no ale pewna jestem ze ktos taki istnieje! Sama bym wyszła z Tobą do ludzi jakbys nie mieszkal pewnie gdzies kosmicznie daleko . Napewno takich osób jest wiecej! prosze Cie przeanalizuj towarzystwo jeszcze raz, a grupa ze studiów? a ktos ze szkolnych lat?

Gość no co wy
a właśnie, skąd jesteś?

\"skoro potrafisz pisac z ludźmi\" no właśnie PISAĆ i to chyba wyłącznie publicznie na jakiś temat narzucony albo blisko z nim związany... jak pisać to także nie na żywo :O to się jednak sporo różni od rozmów 🖐️ \"odpowiedni do wkrecenia Cie w machine jakichs kontaktów towarzyskich\" pewnie bym się nie wkręcił :O... albo okazało by się że brak doświadczeń za mocno wpłynął na charakter... grupa ze studiów na pewno nie... a w szkolnych latach byłem 10x bardziej nieśmiały i mogę powiedzieć najwyżej \"ludzie z którymi byłem w...\" nie wierzę w takie rzeczy :O ludzie się poznają i co? załóżmy taka madchen poznaje kogoś i chce w końcu kiedyś tam o coś zapytać poza i się okazuję że nie ma nic do powiedzenia. i jak to wpływa na odbiór osoby? Pewnie nie ciekawie, co?

walczysz z samym sobą , nie ze mną. i sam sobie wyznaczasz na siłe kontrargumenty które napewno nie sa ostateczne i jedyne.. dlaczego tak gdybasz \'pewno bym sie nie wkrecil \' itp itp. przeszlosc nie jest wazna. bylebyś Ty sam sie przemógł. a do powiedzenia zawsze jest coś, gdy juz sie chociaz troche pozna człowieka mozna naprawde rozmawiac o niczym. a tematy z forum tez czasem mozna przeniesc na rozmowy realne. i to ze ktos nie wie czasem co powiedziec nie powoduje ze rzeba sie odwrocic do niego plecami i uznac za kogos gorszego.. to czasem bywa w cenie! bo kto chce znac kogos kto sie wymądrza na kazdy temat??

dobranoc, ja już schodze, mam nadzieje ze bedzie kiedys lepiej, bo zaslugujesz na to .

tylko można rozmawiać o niczym -> \"przysłowiowej pogodzie\" i o niczym -> jak już się kogoś zna i to chyba trochę inne \"nic\" :D \"i to ze ktos nie wie czasem co powiedziec nie powoduje ze rzeba sie odwrocic do niego plecami i uznac za kogos gorszego.. to czasem bywa w cenie! bo kto chce znac kogos kto sie wymądrza na kazdy temat??\" zupełnie nie o to mi chodziło :) bardziej o to, że jak próbujesz się dowiedzieć czegoś bardziej osobistego o kimś to może tam nic nie być... :O m.in. dlatego nigdy nie pytam ludzi, nawet jak takie pytanie idealnie pasuje do rozmowy \"o niczym\", o sprawy osobiste bo mogę się zrewanżować a ja takich nie mam :O i właśnie na tym punkcie mam pewnie kompleksy :O

a no to juz wiem w czym klopot. przeciez to zaden wstyd ze poprzednio kontakty nie wyszly/ ze nie miales dziewczyny itd. to że sie przyznasz moze byc docenione, mozesz tez uniknac odpowiedzi vpomimo ze sam zadasz pytanie:P to nic:) przeciez jestes juz z przeszłoscia pogodzony w miare. to probojac nowych kontaktow nie stracisz nic! za duzo hipotetyzujesz:)