Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mary07

uzależnienie psychiczne

Polecane posty

potrzebuje znalezc tu kogos kto ma tak jak ja moze latwiej bedzie mi to zmienic, mam tak min w zwiazkach ze szybko uzlezniam sie od chlopaka, nie moge sobie bez niego poradzic jak nie napisze mi smsa lub na gg jestem chora i wiele innych takiech rzeczy, czy jest tu ktos kto tak ma? nie jest mi z tym dobrze bo nie chce zyc tylko tą jedna osoba ale jak cos miedzy nami jest np nie tak ja potrafie caly dzien ryczec.. nie umiem sobie z tym poradzic...

Gość bvcert
mam 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość dfsdff
Barometr Przegranego Życia zaraz Ci poradzi :)

myslalam ze kurde znajde tu kogos kto chociaz ze mna pogada ale widocznie za duzo wymagam

Gość mary ja mam tak samo
wlasnie przed sekunda podjelam decyzje, ze sie odzwyczajam od niego nie to nie odezwe sie jutro pod czarnym slodkich snow

Gość mary ja mam tak samo
;)

Gość francuzszynka
ja tez tak mam. wiesz szczegolnie bylo tak na poczatku,balam sie ze to zaraz wszystko sie rozsypie itp itd...chore to jest:/

ale ja juz kurde wariuje i widze ze mojemu chlopakowi to przeszkadza i nie widzie sie troche ale ja nie umiem tego zmienic nie wiem nie umiem przestac sie tak przejmowac i wogole nie wiem co robic

Gość tiki taki
ja mam odwrotnie

Gość francuzszynka
no ja tak nie mam;] a Ty nie wariuj tak bo chlopak sie wkurzy rzuci i wtedy bedzie dopiero prawdziwy powod do narzekania. coczywiscie,nie zyczetego:)

no wlasnie kazdy madry jest i mowi mi nie wariuj a mi wlasnie chodzi o to ze ja nie potrafie inaczej, gdybm potrafila nie bylo by problemu

Gość dontyouknow3
no właśnie takim ciągłym i natarczywym wieszaniem się na facecie można spowodować, że wkurzy się i wtedy będzie draka-trzeba powoli odnajdywać granicę między paniką a zdrowym rozsądkiem. Powodzenia

Gość tiki taki
ja mam odwrotnie bo to moj chlopak ciagle dzwoni, non stoper chcialby miec ze mna kontakt, jestem z kolezanka a ten dzwoni zeby tylko uslyszec moj glos. niby to mile ale z deka wkurzajace. juz sie przyzwyczailam

Gość krówsko
a gdzie sie podział ten, co pyta kazdego o bmi ?

ale nie to nie tak ze ja tak wydzwaniam... poprostu jak tylko cos jest nie tak ja panikuje, i ciagle mu pokazuje jak bardzo mi na nim zalezy a to chyba niedobrze wkurzam sie sama na siebie ze coby sie nie dzialo on wie ze ja bede na niego czekac... ;/ ale nie umiem inaczej

Gość naiwnosc
naiwna