Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maśliczka

dobre masło do kremu

Polecane posty

Gość maśliczka

słuchajcie potrzebuje sprawdzone masło do zrobienia kremu tortowego, bo co roku robię mojej mamie tort na jej urodziny i pamietam, że w zeszłym roku 3 razy biegałam po masło do sklepu, bo masło było nie maslane i miało więcej wody niz tłuszczu i krem po prostu nie wychodził. macie jakieś sprawdzone masełko to tego typu spraw?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maslo nie moze byc nigdy
maslane:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zimowy śnieg
a kupowałaś te 82 procentowe????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maśliczka
tak mi się wydawało, że takie wysokoprocentowe, ale przyznam się, że nie pamiętam;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość masliczka
nie nigdy nie kupowalam masla tylko margaryne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zimowy śnieg
ja zawsze patrzę czy jest 82 %, jeżeli tak to biorę i nigdy się nie zawiodlam, polecam np Łaciate :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość masliczka
podszywacze do loxek nygusy:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość asicarubica
bo to trzeba takie 82% minimum, dobry jest np kerrygold, ja zawsze piekę na nim ciasta, do kremu jeszcze nie dodawałam, ale powinno się sprawdzić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość masliczka
oh,Laciate,no dzieki ogromne,jestes przemila:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość masliczka
jestescie cudowne,ca ja bym zrobila bez neta:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maśliczka
Nie rozumiem, tego podszywania się pod czyjś nick, głupota.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość białanoc
oj , niektórym się po prostu nudzi, siedzą po nocach na forum, nie potrafią udzielić sensownej odpowiedzi to piszą głupoty, od tak sobie. Irlandzki Kerrygold jest dobry, robiłam ostatnio krem do wafli i wszytko wyszło super.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maśliczka
thx;]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość biffy
trzeba pogrzebać na tych półkach i brać takie które ma jak największą zawartość tłuszczu, uważaj na takie podróbki, które leżą obok masła, też w formie kostki, bo ja się kiedyś tak nadziałam, nie doczytałam ślepak jeden, że to śmietankowe, to jest mix maślany a nie masło i krem nie wyszedł, bierz takie 82% i więcej, keryyglda próbowałam, do kremu ok, ale osobiście wolę ich takie z solą- ale do kremu to lepiej takiego nie bierz:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×