Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hallloooo

mam pytanie ile wynosi IQ przecietnego czlowieka?

Polecane posty

IQ przeciętnego człowieka wynosi najwyżej 400 Ale normalnego człowieka nie 100,200,300 tylko prawda jest taka , że wynosi 20 , ponieważ człowiekowi prze całe życie IQ rośnie jak np. pisze cytaty , piosenki , wiersze , i jak zdobywa wiedzą w szkole :)

Gość gość
100 +/-15

Ja robiłem trzy razy w życiu wiarygodne testy.. Raz u pedagoga w szkole, raz jak miałem robione testy w technikum i kiedyś platny z neta robiłem. Zawsze mi wychodzilo IQ około 117 A przeciętny czlowiek, ma właśnie tyle średnia to 115

Gość olo olo
Mi wyszlo 71 , fakt ze sie lecze psychiatrycznie i niestety leki uposledzaja , jak mialem 23 lata robil mi testy psycholog i mowil ze mieszcze sie w sredniej.Bylem w szoku jak zrobilem sobie test , chodz w zyciu sobie niezle radze , i chyba ten test nieodzwierciedla mojej inteligencji, wiec patrzcie ludzie po sobie jak sobie radzicie w zyciu , a nie na jakies testy. Prawdziwa inteligencja to jak sobie radzimy . Ale widze po sobie , ze leki siadaja na dekiej ale to normalne , i gorzej mi sie mysli , ale daje rade. pozdrawiam

Gość gość
To zależy też od razy. Podobno czarni mają iq na pograniczu debilizmu, tak słyszałem. Pewnie dlatego kobiety tak na nich lecą.

Gość gość
Od 90 do 100 jeżeli masz powyżej 120 to z łatwością ukończysz studia akademickie

Gość gość
Do goscia ktory napisal ze Polacy sa najinteligentniejszym narodem na swiecie, nie obraz sie Ale ty chcesz chyba malo wiesz o swiecie. Nie zgodze sie z toba bo przecietny chinczyk ma powyzej 110 przecietny zaznaczam, ! I Polacy jako NAROD sa na okolo 18 miejscu podobnie jak Angliicy ktorzy sa tuz nad nami i to tez jest popatrze aktualny na dzisiaj badaniami wiec nie cwaniaku bo az tak dobrze to nie jest!

Gość marian206
Mam 55 lat i wlasnie zrobiłem IQ test i wyszło 115.Chyba nie jest żle a test robiłem pierwszy raz