Agnieszka_1987 0 Napisano Listopad 26, 2007 Mam pytanie. W sumie to juz tu kiedys pytalam ale nikt mi nie odpowiedzial sensownie. Otoz. Od chyba 1,5 miesiaca bolalo mnie z prawej strony w dole brzucha. Doszlam do wniosku ze to pewnie jajnik. Bol nie jest silny ale czuje go jak chodze, jak sie ruszam. Takie nieprzyjemne klucie. Jakis tydzien temu zaczelo mnie tak bolec z drugiej strony. Jestem juz umowiona do ginekologa ale dopiero 10 grudnia .. :( Podsumowujac, chodzi mi o to: czy fakt ze cos sie dzieje w moich jajnikach (jezeli to one) moze wpynac na skutecznosc tabletek? Czy jestem prawidlowo zabezpieczona? I co moze byc powodem tego bólu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psyccholog Napisano Listopad 26, 2007 lykasz tabletki jestes zabespieczona!(choc nigdy nie ma 100% pewnosci),bol jajnikow to inna kwestja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Listopad 26, 2007 ojej.. czemu od razu krzyczysz :P Pewnie cos sie dzieje z moimi jajnikami, jakies zapalenie czy cos. (Tak mi podpowiedziala asystentka mojej ginekolog kiedy sie zapisywalam) Choc to moze cos lzejszego. Pytam czy z pwowdu tych wariacji moze sie obnizyc skutecznosc czy cos w tym rodzaju. Albo odblokowac owulacja np. Prosze o powazne odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psyccholog Napisano Listopad 26, 2007 ja nie krzycze tylko stwierdzam fakt!jajniki nie maja wplywu na dzialanie tabletki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Listopad 26, 2007 halooo, znow mnie wszyscy olewaja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Listopad 26, 2007 bóle jajników nie wpływają na zabezpieczenie. samamam takie bóle a w ciąży nie jestem (wczoraj testowałam :) ). nie wiem co możebyć ich przyczyną, może to faktycznie zapalenie, a może torbiel, ale nie chcę straszyć więc nic więcej nie mówię. poczekaj na wizytę u lekarza i będziesz wszystko wiedieć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Listopad 26, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psyccholog Napisano Listopad 26, 2007 nie wiem jakiej ty odpowiedzi oczekujesz?temat wyczerpany!nikt o zdrowych zmysłach nie zdjagnozuje cie przez internet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Listopad 26, 2007 Taki z ciebie psycholog jak z koziej dupy trąba!! Ciebie o zdanie juz nie pytam wiec milcz. Chce zeby sie wiecej osob wypowiedzialo, ktore kiedys mialy cos podobnego. I tyle! Wiec sie nie pluj o byle co! :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Listopad 26, 2007 oj co za ludzie.. Brak slow. TAk jakbym sie tu diagnozy lekarskiej spodziewala.. Ktos powyzej - przeciez napisalam ze do lekarza sie wybieram, nie moja wina ze sie tak dlugo czeka. Dzieki za odpowiedzi, jakiekolwiek by one nie byly.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ooooooooooooola 0 Napisano Listopad 26, 2007 Agnieszko Twoj ból jajnikow najprawdopodobniej wskazuje na to że masz torbiel . Mnie też kłujące bóle jajnika skłoniły do wizyty u gina okazało sie że mam 4 cm torbiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psyccholog Napisano Listopad 26, 2007 a tak na marginesie nawet wybitnej slawy specjalista cie nie zadowoli w swoich wypowiedziach gdyz na tyle bedzie rozsadny piszac ci krotko PROSZE UDAC SIE DO LEKARZ!gdybac to sobie mozna TRZEBA ROZUMIEC TO CO SIE CZYTA!!!! powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach