Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja-alicja

Krawcowa z Krzeszowic

Polecane posty

Gość alicja-alicja

czesc dziewczyny, słyszałyście coś na temat krawcowej szyjącej sukienki ślubne w dowolnym fasonie z Krzeszowic koło Krakowa? ponoć ta babka jest z Krzeszowic ale zakłąd ma na Al. kasztanowej w Krakowie. Cena sukienek nie jest duża tylko nie wiem jak to się ma do jakości. Czy któras coś na ten temat słyszałą?? proszę o wasze opinie.

Gość oj znamy znamy
wiem, chodzi o salon mody ślubnej "Maja" przy Al.Kasztanowej!!! Szczerze odradzam, osobny topik juz o tym gdzies powatal, gdzie jest lawina skarg dot. niedotrzymania terminu, byle jakiego wykonania lub otrzymania innej (sic!) sukni niz sie zamawialo. y :/ Powiem tak: - suknia slubna 800 zl - welon gratis - stres jaki towarzyszy wspólpracą z salonem "Maja" - BEZCENNY :///

Gość alicja-alicja
dziekuje za opinie, cena jest kusząca ale wolałam się dowiedzieć jakie wrażenia z współpracy miał już ktoś to korzystał z usług tej krawcowej. A możecie polecić mi jakąś dobrą krawcową z okolic krakowa czy chrzanowa (mieszkam w Krzeszowicach), z góry dziękuję.

o,wlasnie mozecie cos polecic ja tez nie wiem gdzie sa dobre pracownie krawieckie ???

Gość gość
Ja znam fajną krawcową z okolic Krakowa szyłam sobie u niej suknie ślubną muślinową bardzo prostą miała kilka ozdób za 800 zł.Kobietka bardzo fajna i co ważne terminowa:)Szczerze polecam.Podam do niej emaila krawcowa.78@o2.pl

Gość gość
Prośba o informację. Na kilku forach pojawia się informacja o Krawcowe78.o2.pl z Wieliczki. Czy ktoś mógłby napisać jakąś opinię, czy ma doświadczenie i czy dobrze szyje? czy to tylko reklamy?

Gość gość
podbijam, szyła któraś coś u krawcowej z mailem krawcowa.78@o2.pl?