Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwila_zapomnienia

Brak ochoty na sex! Co robic?

Polecane posty

Gość chwila_zapomnienia

Nie bede owijac w bawelne, tylko odrazu napisze o co chodzi. Dolegliwosc, o ktorej chce napisac nie dotyczy mnie tylko mojego meza Tomka. Otoz od jakiegos czasu Tomek (moj chlopak) jest strasznie przemeczony i nie kochamy sie juz tak czesto i nie jest to juz tak namietne jak kiedys, nie chcialabym go zdradzic,ale same wiecie ze potrzeby sa. Chcialabym zeby Tomek czerpal znowu radosc z seksu tak jak dawniej.Nie wiem co robic, bo wiadomo ze sex nie jest najwaznieszy,ale przeciez jak problem bedzie narastal to w koncu moze osiagnac takie rozmiary ze przerosnie nasz zwiazek.Chcialabym zeby byla na to jakas recepta. Cos sie musi zmienic bo inaczej zwariuje,hormony mi zaczynaja szalec. Zaczelam juz szperac po internecie i szukac jakis preparatow ktore przyczynia sie u Tomka do ozywienia checi na sex. Znacie cos takiego? Tylko zeby to byl jakis naturalny produkt, jakis suplementy diety. Wydaje mi sie ze jest to najzwyklejsza w swiecie fizyczna niedyspozycja, ktora moznaby rozwiazac wlasnie jakis suplementem, a pozniej juz moze by sie rozkrecil. W koncu czlowiek to nie robot i odczuwa czasem zmeczenie i trzeba go jakos zregenerowac. Temat jest o tyle drazliwy, ze w tych sprawach faceci nigdy nie chca slyszec o tym ze cos z nimi nie tak, bo zawsze wypieraja problemy i udaja ze ich nie ma, albo ze sami sobie z taka fizyczna niedyspozycja poradza. Ja nie mam do niego pretensji, ale sama nie wiem co robic, tak jak mowie, zaczynam wariowac. Samo przytulanie mi juz nie wystarcza. Pomocy.

samam napsialas ze ejst przemeczony,to niech odpocznie..... daj mu troche czasu by seks narazie u was nie goscila potem z nim porozmawiaj szczerze,ze potrzebujesz kontaktu fizycznego,i ze jest ci ciezko,ze on sie odwraca od ciebie,bo przeciez sama sie w kolko zaspokoajac nie mozesz... wprowadz moze jakas pikanterie do zwiazku,bedzie wracal z roboty,to pisz mu smsy ze mas zna niego ochotke,ze zrobilabys to i tamto,i on samym faktem sie podnieci....

Gość chwila_zapomnienia
Probowalam juz roznych rzeczy. Chodzi o to ze on jakby fizycznie nie jest w stanie. Byc moze mialby ochote,ale tak jakby nie byl w stanie. Ciezko mi to opisac. Piszesz zebym mu dala odpoczac... To juz trwa od jakiegos czasu. Gdyby to nie byl jakis dluzszy problem to raczej bym sie nie przejmowala.Tylko tak jak mowie, problem nie jest chyba w pikanterii badz w jakis naszych relacjach, tylko najzwyklejsza fizyczne niedomaganie.

Gość tez tak mam ....po

a dlugo jestescie razem? bo ja po 3 latach zwiakzu tez tak mialam,ze juz ochoty na seks bylo brak,a wiem,ze libido mam w porzadku

Gość chwila_zapomnienia
No juz jestesmy ze soba chwile bo 4 lata. Ale wszytko bylo zawsze wpozadku i pomimo tego ze nie bylo juz tak fajnie jak na poczatku to i tak czerpalismy oboje z tego duzo satysfakcji. Tylko wlasnie ostatnio, (3 miesiace) jest tak jak jest. Szczrze mowiac zaczelo sie to odkad Tomek dostal ten awans w pracy i wiecej pracuje. Nie dziwie sie czemu nie ma sily czasem, dlatego wlasnie pomyslalam o jakims suplemencie diety, ktory by go troche pobudzil.

Gość chwila_zapomnienia
Jakby ktoras z was wymslila cokolowiek to bardzo prosze PISAC wszystko. Kazda informacja napewno bedzie dla mnie pomocna. Poszperam dzis jeszce po internecie i moze cos znajde. Pozdrawiam, dzieki za zainteresowanie

Gość goliwka30
mnie sie wydaje ze cie zdradza, ma kogos w pracy i dlatego tak duzo 'pracuje" ale penisem ,a potem na ciebie nie ma juz ochoty :( tak samo bylo z moim bylym mezem!

Gość chwila_zapomnienia
nadziałam się ostatnio na klamkę i pomogło

Gość glupia kobieto
IDZCIE DO SEKSUOLOGA,

Gość Lakierek
Jesli pozniej wraca z pracy, to moze byc ze ma kochanke....