Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam to zrobię czemu nie

Mam słowiańska urodę ale nos mam nie teges

Polecane posty

nie mam żadnych kompleksów ale nos jest za duży i nie jest prosty i wpadłem na pomysł że sam go złamie i w szpitalu mi go złożom :) na pewno jak go złożom to będzie prosty :) jak sądzicie opłaca sie zrobić cos takiego ? :o nie satać mnie na kliniki które i tak niekiedy są średnie a 5000 zł piechota nie chodzi ;) boję sie trochę więc poradzcie cos :/

Tp prowokacja i to kiepska, bo po złamaniu nos się zrasta inaczej niz po operacji;) W trakcie operacji wykonuje się łamanie kosci bardzo starannie, ustawiając cały nos, a nie ot tak... Do tego po złamaniu i zrośnięciu będzie jeszcze bardziej krzywy, wiem co mówię;) A operacja nie kosztuje 5 tys., juz od zeszłego roku ceny nie spadają poniżej 6 tys zł w najtańszych klinikach pod Poznaniem. W Warszawie to koszt nawet 10 tys zł🖐️

Gość psyccholog
raczej kiepski pomysl nos moze byc po tym zabiegu jeszcze gorszy niz pierwotnie! odradzam!

to nie jest prowokacja tylko moja histeria :/ nie zgodzę sie z tobą bo znam kogos kto miał złamany nos i naprostowali mu ( miał zdecydowanie prostszy ) operacje jak juz to wolę przeprowadzic za granicą bo tu sami partacze :o nie mam niewiadomo jakiej dziaby ale chcę wyglądać jak prawdziwy aryjczyk ;) mam blond włosy i jasno niebieskie oczy więc jestem Ok :) nos to pestka ;)

Gość jak się złamie i zrośnie
sie prawidłowo w gipsie to będzie prosty ;)

no niby nie jest najgorszy ale czesto mam lekkie kompleksy :( mój nos jest niski w oczodole ale wysoki i wielki w części chrzęstnej :/ często zakładam okulary żeby nie rzucał sie tak w oczy zaraz go chyba złamię i będzie po kłopocie :)

Gość Prawdziwy Aryjczyk
nie musisz łamać ;) twój nos jest prawidłowy tylko po prostu brzydki ;)

Gość też myśle ze sie opłaca
kliniki sa drogie a ty nie chcesz zmieniać kształtu nosa tylko jak rozumiem obniżyć i skrócić chrząstkę. widziałem jak to robią lekarze i takie cos trwa do 30 min . wystarczy wyjąć trochę chrząstki złamać nos i dac go w w gips a za miesiac będzie prosty , krótki i fajny :]

Gość ja chętnie ci go złamię-chcesz

Gość też myśle ze sie opłaca
do mnie mówisz ?

Gość znawca urody
nos Dody co chcesz od nosa dody :o jest prosty i dosyć ładny :)

Gość złam w końcu ten klukoz
;)