Cameron22 0 Napisano Listopad 26, 2007 kochalam sie w 2 dzien okresu bez zabezpiecznia ,jestem spanikowana ...bylo to wczoraj ,jakie są domowe sposoby na usunięcie dziecka ???? blagam nie potępiajcie mnie ! wiem ze moge bc w ciaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psyccholog Napisano Listopad 26, 2007 w ciaze tak latwo sie nie zachodzi zwlaszcza w okres!przestan panikowac na zas!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Listopad 26, 2007 domowe sposoby :O może pomyrdaj sobie patykiem w pochwie? no nie wiem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ameli24 0 Napisano Listopad 26, 2007 jestes taka glupia w wieku lat 22:( okropne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oto domowy sposób Napisano Listopad 26, 2007 w ciągu 72 godzin od stosunku łyknij w domu postinor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mniej wiesz lepiej spisz Napisano Listopad 26, 2007 szkoda ze twoje dziecko nie powie ci jak bardzo cie nie nawidzi za to ze je usuniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 26, 2007 patykiem to nie :O raczej szydełkiem bosz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach