Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiaraaaa

MACIE PSIAKI??? CZYM JE KARMICIE???

Polecane posty

Gość psiaraaaa

Chcialam zapytac czy macie psiaki, szczeniety , badz juz dorosle psy. Czym je karmicie jakie macie doswiadczenia z karmami gotowymi i jakie polecacie. Zapraszam do dyskusji :)

Gość raczej gotuje im jedzenie
najczesciej ryz z kurczakiem czasem wolowine z kluskami nie daje wieprzowiny, podrobow i parowek ;) Za gotowymi nie przepadaja. Jedynie za Frolic dalyby sie pociac ;) No i wcinaja kupe owocow i warzyw - ale to zwykle sie same obsluguja ;)

Gość defsdfsdssss
karbitem, karmimy je karbitem, czasami rozrobimy go z wodą, psy nie zawsze przepadają za suchą karmą :o

Gość psy lubią suchą karmę
ale dobrej jakości, np royal canin

Gość upppppppppppppppp
poki byl szczeniakiem to dbalam zeby mial odpowiednia porcje Puriny, teraz mu gotuje glownie szyjki drobiowe, kosci pokrzeptowe miesne, scinki z rzezni, z kasza albo ryzem, lubi galarete z kurzych nozek. To jest owczarek podhalanski wiec spust ma niezly :-)

Ja ma 2,5 rocznego pieska, kundelka ala pinczer. Karmie go przewaznie suchą karma, taką jak Eukanuba, Hils, Royal. Czasami gotuję mu pałeczke z kurczaka, którą uwielbia!

Gość defsdfsdssss
Magdziaa83 masz rację, psy kochają "pałeczki z kurczaka" :classic_cool:

Gość psy lubią suchą karmę
a co to za część kurczaka te pałeczki?

Gość upppppppppppppppp
moim zdaniem karmy "sklepowe" sa nic nie warte, przeczytajcie to co napisali drobnym druczkiem - miesa jest tak 6% :-O jak kupowac sucha karme to profesjonalna ale jak ktos sam chce gotowac i wie co pies powinien dostawac to tez jest OK a na pewno nie gorsze niz zbilansowana karma - nawet profesjonalni hodowcy dania maja podzielone

Gość upppppppppppppppp

Ja miałam wiele przygód z moim psiakiem. Był strasznym niejadkiem i często się drapał po tych wszystkich sieciówkowych karmach. Na leczenie wydałam naprawdę dużo pieniędzy i udało się. Stwierdziłam, że lepiej wydac więcej a kupić karmę bezzbożową i bez kurczaka. Próbowałam wielu dobrych i drogich karm ale psiak zjadł jeden worek i potem mu się nudziło. Nie chciał więcej. Ale znalazłam Petvitę i je już czwarty worek z rzędu z zadowoleniem. Nie da się go odciągnąć od miski :)