Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twiggy23

Mój facet ma dziecko...

Polecane posty

Gość Twiggy23

Czy zwiazałybyscie sie z facetem, ktory ma juz dziecko? Czy sa tu kobiety, które sa w takim zwiazku? poznalam swietnego facete i dowiedzialam sie, ze ma corke... Nie wiem, co robic? Czy taki zwiazek ma szanse?

Gość Moj facet tez ma dziecko
Ja ze swoim facetem nie mieszkam, wiec moze patrze na to inaczej, ale... o czas nie jestem zazdrosna. Sama mam wiele roznych zajec i potrafie zorganizowac sobie czas, kiedy nie jestesmy razem. Mnie trudno bylo sie pogodzic z tym, ze ta kobieta dala mu syna - a nie ja. Jak juz pisalam, to nie jest latwe, zwlaszcza, ze ja nie chce miec dzieci. Twiggy... kazdy z nas ma jakis bagaz doswiadczen, nam akurat trafili sie faceci ze 'zmaterializowanym' bagazem... Ja, wiedzac od samego poczatku, w co sie pakuje, zaryzykowalam. Nie zaluje.

Gość krowy jesteście wszystkie
bezdzietne krowy jesteście i nie jesteście w stanie pojąć jak cholernie łatwe życie ma ten uciekinier tatuś w porównaniu z tą uziemioną z dzieckiem mamuśką. jak będziecie same miały dzieci to dopiero to pojmiecie. nieszczęśnice bezdzietne którym rzekomo mamuśki ograniczają czas z ich kutasem. smiechu warte hehe