Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzik_z_petelka

czego nie wybaczylibyscie swojej drugiej polowce?

Polecane posty

no właśnie... ale mam nadzieje Klauduś, że Ty nigdy nie popełniasz takich zbrodni jak te przeze mnie wypisane na poprzedniej stronie

Wybaczyć, to pewnie bym wybaczył wszystko. Ale oprócz przebaczenia, jest jeszcze pojednanie, a to o wiele trudniejsze :(

Atmo ---> to ładnie brzmi, ale prawda jest taka, że w życiu nie wybacza się wszystkiego, a przynajmniej nie powinno się

Cieszy mnie to niezmiernie Klauduś, jako, że jestes jedną z nielicznych zdrowo myslacych osob tutaj... i masz litosc dla takiego chama jak ja :D

Kluduś - Atmo na pewno by wybaczył.... To człowiek będący personifikacją słowa empatia... żywe dobro w czystej postaci... Jezus Chrystus to przy Nim grzesznik

komiczne ----> nie no, ostatnio dorobiłeś się przecież topiku na Twoją cześć. Wprawdzie juz gdzies zniknął, no ale był :D . Właśnie jakoś nie zdążyłam się wpisać ;) No ale nie umknęło mojej uwadze, że masz jednak wielbiciekli przez duże \"W\" ;)

Gość moda na sukces zabija mnie
boze jakie to slodkie , komicznie i klaudka zaraz sie przez was pozygam chyba :O spierdalac z ta prywata na gg albo maila

pochlebnego, to chyba nie widziałem :P tzn z kazdego robi sie i tak plucie na mnie :D:D