Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana....

WAZNE.prosze was o opinie

Polecane posty

Gość zdegustowana....

Jego ex zaprasza nas na impreze... Prosze was drogie Kobietkipomozcie,bo nie wiem co zrobic.Moj chlopak dostal na gg wiadomosc od swojej bylej ze zaprasza go na 18 urodziny.napisala mu gdzie,kiedy i o ktorej,a na koniec dodala"... oczywiscie z osobaa.tow." Wie ze jesetsmy juz dwa lata, zna mnie a tak to dziwnie wyglada...nie wiem co o tym myslec.On chce isc, ja mampodjac decyzje... Oczywiscie nie chce, bo wiem ze laczylo ich duze uczucie.byli razem 8 miesiecy, dla obydwojga byl to pierwszy zwiazek i pierwszy sex....Ze mna zwiazal sie dwa miesice po rozstaniu z nia.Co ja mam robic? Co o tym sadzicie?aby uniknac dodatkowych pytan dodamze byli ze soba jak ona mila 16 lat,a on 18.

Gość zdegustowana....
może zapytam go - czy moja koleżanka może się przyłączyc?

Gość zdegustowana....
jak to 4? prosze wyrazcie opinie. A do podszywacza: Mogles podszywie wymyslic cos ciekawszego... DNO

Gość zdegustowana....
Ok. a jak wy byscie sie zachowaly? co zrobilybyscie w mojej sytuacji?

Gość zdegustowana....
deserted,jak on sam by chcialpojsc to skresliby wspolne dwa lata,bo nie chcialabym go znac...Wiec sam na pewno nie pojdzie.A jak ta sytuacje widzi facet? jak Ty ja widzisz/

nie chcesz iść to mu to powiedz i problem z głowy ... osobiście też bym nie chciała uczestniczyć w takiej imprezie tym bardziej że to była wielka miłość :o

Gość ja......................
Dlaczego macie nie iść ,napisała z osobą towarzyszyącą przecież razem jesteście już 2 lata to czego się boisz?jak mają się gdzieś spotkać to i tak się spotkają.Tego nigdy nie wiesz i pamiętaj ona w jego sercu będzie miała zawsze szczególne miejsce, bo była jego pierwszą ale Kocha Ciebie więc głowa do góry idzcie i bawcie się dobrze;-)

Gość zdegustowana....
jak na razie nie rozmawialismy o tym.Zapytalam tylko "chcesz isc?" powwwiedzialtak.na tym sie urwalo... Ja nie chce i nie mam takiego zamiaru.Nie chce tez sie z nim klocic. na tej imprezie beda wszyscy jego znajomi.To tez okazja do spotkania sie.W tym roku skonczyl szkole i zaczal studia.Kontakty sie pourywalay,choc jeszcze z niektorymi kumplami utrzymuje kontakty.Mysle ze wykozysta ten fakt jako argument za.

Gość zdegustowana....
ja...................... No dzieki.Wiem ze masz racje, ale ja jestem bardzo o niego zazdrosna i wiem ze czsem nieswiadomie sprawia mi przykrosc wspominajac o niej...A juz nie mowiac o imprezie na ktorej na pewno mieliby mozliwosc pogadai ogolnie spotkac sie...Wlasnie tym bardziej nie chce, wiedzac ze to ona zawsze bedzie szczegolna dla niego...

Gość ja......................
To jeżeli to tak Cię boli to nie idz;-)a jeżeli chce spotkać się ze starymi znajomymi zaproponuj mu ,żeby skontaktował się z nimi i razem zróbcie wypad na Sylwka.

Gość zdegustowana....
z drugiej strony,gdybysmy tam poszli to bylyby problemy,bo dla niego impreza rowna sie alkohol.i jak jest pociety to zawszec sie klocimy... a nie chce zeby ona to widziala...

Gość zdegustowana....
ja...................... To bylby dobry pomysl.Dobrze rdzisz...Az szkoda ze nie mam takiej przyjaciolki :)

sama sobie odpowiedzialas w poscie z 17:29 taka impreza niby nic, ale zawsze moze cos popsuc. on spojrzy na swoja ex, ty na niego, cos sobie pomyslisz i juz macie w domu o czym dyskutowac :D

Gość zdegustowana....
krotka pilka.Powiem zdecydowanie ze nie idziemy...jak ma wyniknac miedzy nami jakis konflikt to wole o to niz zeby przez ta dziewczyne.

Gość zdegustowana....
dzieki z pomoc.Decyzja podjeta.Pozdrawiam:)

Gość kochana odstrzel sie
miej dobry humor i idzcie on jest z toba a nie z nia zawsze mozecie wyjsc tylko pamietaj z podniesiona glowa

Gość onanana
zdecydowanie iśc, nie rób z siebie ofiary. każdy ma jakąs przeszłość, jak chcesz być najważniejszą teraźniejszością i przyszłością, to pokaz, że szanujesz jego przeszłość i jej się nie obawiasz. naucz się nie konkurowac z przeszłością, którą nie byłaś, bo zazwyczaj się nie wygrywa. faceci wola pewne swojej wartości babki.