Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosienkan

Poznań-Klinika na Polnej

Polecane posty

Gość gosienkan

Czy któraś z was miała robione badanie drożności jajowodów na Polnej w Poznaniu? Jak wysgląda to badanie, czy obsługa jest OK? czy dr Jędrzejczak wykonuje to badanie? Proszę o opinie i pozdrawiam!!

ja sie lecze na polnej od 2 lat z powodu PCO. baania nie miałam robionego ale jak leżałam na oddziałe endokrynologicznym to jedna pani miała robione. mówiła ze nieprzyjemne ale do przeżycia:) kładziesz sie na fotelu ginekologicznym, (naga) przykrywają cie prześcieradłem wprowadzają jakaś rurke i przez nią wprowadzają gaz, którym najczęściej jest dwutlenek węgla, i jak ten gaz wpuszczą to przykładają słuchawke do brzucha i słuchają jak jest szum to znaczy ze jajowody sa drożne. ja sama nie miałam go ale tyle co z relacji wiem:) dr jędrzejczaka nie znam, tej pani to robiła dr szymankiewicz ona jest ordynatorem endo, i tylko tyle napisze ze nie przyjemna babka. pozdrawiam:)

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci