Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia_WAWA

ROZDARTA WEWNĘTRZNIE

Polecane posty

Gość Marysia_WAWA

Niedawno zakończyłam dwuletni związek. Zbyt wiele nas różniło, zbyt wiele było złych chwil. Czuję że dobrze zrobiłam. Czuję wewnętrzny spokój.... Poznałam jego ( juz po zerwaniu) Niestety to samo imię co mój ex, podobny sposób bycia tylko że bardziej poważny, dojrzalszy... Niedługo mój ex wyjeżdza. Nie przeszła mu miłość do mnie. Piszę smutne rzeczy, czasami go widzę jaki jest zgaszony. Nowo poznany podoba mi się :) pracuje na państwowej pozycji, studiuje. Ale żal mi mego ex. Boję się że jak go nie będzie to zacznę tęsknić :( Mam 1000 myśli na minutę Chyba sama nie wiem czego chcę :(

Gość jestem już po........
ja niedawno rozstałem się po 8 letnim związku i 2 latach po ślubie i czuję wewnętrzny spokój ale niestety dalej czuję się za nią odpowiedzialny życie jest pokrętne jak cholera

I nie żałuj exa, mógł dbać o Ciebie wcześniej! A teraz niech on żałuje. Good decyzja :D:D

Gość odchudzajaca sie inaczej
nie ma nic gorszego niż nowy facet który jest podobny do byłego:-( sory nie rozumiem ciebie.

Gość Martini_2323
no właśnie mój ex nadal tłumaczy mi się gdzie i z kim wychodzi, pyta sie non stop co ja robię, gdzie i z kim jestem Ne dociera do niego to że nie musimy już tłumaczyć sie przed soba:( No i ktoś nowy się pojawił. Dopóki on nie wyjedzie to nie chce zaczynać czegoś nowego.... Cholibka czemu to takie skomplikowane :(

Gość Martini_2323
makijaja masz rację mógł dbać wcześniej. Dopiero teraz to zauważył :( To nie moja wina że spotkałam człowieka podobnego do exa. Może to moje pierwsze wrażenie bo nie znam go ażtak bardzo

Często jest tak, że nowo poznany ma podobne cechy do poprzednika...to wynika z priorytetów, jakimi oceniamy mężczyznę.

Gość Marysia_WAWA
bardzo możliwe bo to nie było zamierzone :)