Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Halibari

DLA FACETA-perfumy, jakie lubicie? wpisujcie

Polecane posty

chodzi mi o konkretne marki, rodzaj zapachu... chce coś kupić facetowi i nie wiem co wybrac

Gość oklepany prezent
:o

oklepany?? a nie uzywasz perfum?? ja ciągle kupuje jakieś nowe... a co byś kupił/kupiła? taki prezent zawsze jest fajny wg mnie

jeszcze mi powiedzcie jakie to sa zapachy? świeże, korzenne, eleganckie, neutralne...jakie? bo nie wszystkie znam

Gość upupuppupupupup

do postu powyzej...aqua di gio...armani.....swiezy...rzeski nawet

Tak ! Str8 jest przyjemny :) Mój ostatnio zakupił zieloną Lakoste, podobno jakaś nowa generacja i się nią zachwyca :P Nie powiem, zapach poprostu cudo, ale cena ... miałabym za to niezły komplecik na andrzejki :P

Gość rajstopy bezszwowe
tak to prawda te wszystkie powyżej są cudne ale te tańsze też są fajniutkie np bardzo popularny srebrny lub zielony adidas cena ok 60-80 zł oczywiście to nie to co Hugo Boss który jest cudowny lub perfumy tabak też do 100zł kojażą sie z tabaką ale nic wspólnego nie mają taka mała buteleczka niebieska bruno banani jest troszkę słodki ale podniecający fajne są perfumy z firmy Oriflame np s8, glacier, soul, midsummer cena tam to ok 50-60 zł a naprawdę są fajnę radze wypróbować u konsultantek no i nic na razie mi niwe przychodzi więcej do głowy. Udanych zakupów