Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeeelooo

Jak jej powiedziec ze nie ma u niego zadnych szans ?

Polecane posty

Gość heeeeelooo

Komedia wam powiem...Dala mi ksoza bo mysli ze ma szanse u mojego przyjaciela....On sie z niej smial nawet wtedy gdy ja do niej startowalem, jakby sie dowiedzial to by chyba peknal ze smiechu....skad bardzo przecietna dziewczyna mysli ze ma szanse na przystojniaka ? Troche jej daje nadzieje, ale to z zemsty :) ale niedlugo to trzeba bedzie skonczyc.... ale jak ?

Gość odchudzajaca sie inaczej
powiedziec prawdę....ze dziewczyna ma pecha i zle lokuje uczucia.

Gość heeeeelooo
to powie ze mowie jej to ze zlosci ze mnie olala...

Gość jak powiesz prawde
to i tak nie uwierzy. Zrobisz z siebie zazdrośnika i tyle !

Gość wkuuuurrrrr
dokładnie, prawda przede wszystkim. Nie ma nic gorszego od kolesia, który kręci, unika itp itd....najgorszą prawdę ale zawsze wprost...żle, wróć...nie najgorszą prawdę wprost tylko ładni ubrać słowami...jak ona jest gruba nie mów jej tego w ten sposób tylko, ze wolisz inne kształty itp itd...

Gość zebys sie nie zdziwil
moj ex wiecznie darl koty z moja dobra kolezanka, a jak tylko sie z nim rozstalam, to jakos dziwnie szybko stworzyli sobie zwiazek. Dodam, ze oni sie klocili ostro, on narzekal mi na nia, a ona na niego. Jednak zycie czasem zaskakuje

Gość niccccc
nie rób

Gość heeeeelooo
narazie mi to jeszcze sprawia przyjemnosc, chyba niech lepiej sie od niego dowie :D

Gość heeeeelooo
bo wypytuje itd... Ps ogolnie to taktu nie ma, dala mi kosza i wypytuje mnie o mojego przyjaciela....Kobiety to widze skrupolow zero

Gość echhhhhhhhhhh
ona nie musi wiedziec, że nie ma szans. A mądry, odpowiedzialny facet nie zachowuje się jak Ty...oczywiście zostałeś urażony, Twoja duma męska ucierpiała, ale co z tego. Nic nie rób. To jest jej zycie i jej sprawa oraz gdy będzie chciała zainicjowałć cos z Twoim kolegą, to tamtem zapewne odmówi. I tyle. IWelka filozofia.

Jesteś pewien szczerości przyjaciela? Czasem bywa tak, że kolega wyśmiewa się z niej, aby ciebie zniechęcić, a sam aż się pali do niej...:D. Mogę mieć rację?

Gość hhhhhhhhhhhhhh
Czasem bywa tak, że kolega wyśmiewa się z niej, aby ciebie zniechęcić, a sam aż się pali do niej... . == bardzo spotykane.. i tez u płci femme:):P

Gość czupakabris
Koleś jeszcze możesz się zdziwić, jak Twój kumpel będzie ją jechać w kakao za Twoimi plecami!

Gość do autora.....
to ty nie masz u niej szans jak sądzę. i na pewno z głupoty swojej założyłeś żałosny ten topick. helołłłłłł! :D