Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janka200

czy rozmawiacie ze swoimi facetaqmi o antykoncepcji??

Polecane posty

Gość janka200

mam pytanie: czy rozmawiacie ze swoimi facetaqmi o antykoncepcji?? Moim zdaniem to normalny temat dwojga ludzi, a facet z którym sie spotykam na moją rozmowę na ten temat (tzn chcialam iść do lekarza po pigułki bo bardzo się boje ciąży - gumka dla mnie to za mało - może przesadzam ale tak mam) odpowiedział, że cudownie jest gdy siię to dzieje spontanicznie,,, no pewnie, że tak ale cudownie jest jak nie musze myśleć o tym czy jestem w ciąży czy nie... ehhhh... teraz to już sie zastanawiam czy w ogóle jest po co iść do tego ginekologa :(

oczywiście... to chyba normalne :o nie wyobrażam sobie z nim o tym nie rozmawiać..to wazny temat :o

Gość zenobija
no to w koncu jaki masz problem,czy my rozmawiamy o antykoncepcji czy isc do ginekologa? jak sie boisz ciazy to idz. a pozatym to spontanicznie jest raczej gdy bierzesz tabletki a nie gdy musiscie pamietac o gumie

Gość zenobija
a ty pistacja nie unos sie jakbys balon polknela.jak widac nie kazdy gada na te tematy.nie przezywaj tak.

Gość troche niepowazny ten Twoj fac
facet... bez obgadania nie ma seksu i tyle, kurde sobie pewnie mysli ze tabsy zaczniesz brac i to go g bedzie obchodzilo bo wtedy moze sobie romantycznie i z nienacka

Gość troche niepowazny ten Twoj fac
do zenobija - tak nie kazdy gada - widac po ilosci ciaz i chorob wenerycznych....

Gość janka200
chodzi o to, że On stwierdził, że taka przezorność jest zbędna i dal mi odczuć, że wręcz głupia wiec zastanawiam się czy warto w niego inwestować uczucia :( bo nie wiem czy jest to odpowiedzialny facet (26l.) ps. sorki, że takie to urwane było ale kafe się wiesza :(

Gość to zadaj mu pytanie czy wie
ze z takiej spontaniczności bardzo prawdopodobne jest dziecko i czy jest juz gotowy na zostanie tatusiem? Bo może on nie wie, skąd się biorą dzieci? :O

zenobija..no sorry ale jak ktoś o tym nie potrafi rozmawiać to znaczy że do seksu nie dorósł..to tyle w tym temacie..

Gość candywoman
a pewnie, że rozmawiamy nie wyobazam sobie, zeby nie nie ufam gumkom, poza tym ich nie lubie:P po pierwsze tabletki poszłam di ginekologa a towarzyszył mi mój chłopak;) on tez w sumie czasem mi je kupował (jak akurat nie miałam za co:P) teraz po dwóch latach zdecydowalismy, że odstawie, poza tym z seksu i tak nici a mój TŻ zaczął sie martwić, bo skarzyłam sie na zatrzymywanie wody w organiźmie a on wie, ze czasem przy tabsach sa takie dolegliwosci;) mój mężczyzna interesuje sie antykoncepcją, ma głowę na karku poza tym interesował go temat tabletek kiedy je brałam i wylapywał kazda informacje a ich temat romantycznosc i spontanicznosci swoja droga ale trzeba zachowac zdrowy rozsądek

Gość no raczej nie jest
odpowiedzialny, skoro uwaza, ze sama gumka wystarczy. Co do rozmow z facetem o antykoncepcji, to owszem rozmawiamy ze soba na takie tematy. :)

Gość zenobija
no nie rozsmieszaj mnie pisatacja niektorzy nie rozmawiaja o tym tylko dziewczyna sama sie zabezpiecza.a co to za problem? wielka znawczyni sie znalazla

a to tylko dziewczyna ma o tym decydować? sama ma iść do ginekologa, tabletki wziąć, kupować i czekać aż jaśnie Pan który to ma w dupie ją bzyknie a potem będzie miał trzy dupy pretensji że zapomniała zażyć tabletkę i jest w ciąży.. sorry ale jak odpowiedzialność w tej kwestii to partnerska :/ i jakoś sobie nie wyobrażam żeby mój facet miał w dupie czy biorę pigułki czy zastrzyki i jak zdobędę postinor w razie pęknięcia gumy :o jeśli ktoś kogoś rozśmiesza to Ty mnie swoją niedojrzałością i ograniczeniem w tych sprawach..ciemnogród!!

Gość zenobija
a daj spokoj,sama jestes ciemnogród. zdarzaja sie tez kobiety niezalezne,skoro jestes taka ciamajda,ktora nie potrafi zadbac o sobie to faktycznie,potrzebujesz pomocy drugiej osoby.

Gość zenobija
aha,z reguły do ginekologa chodzi sie samemu.a co,ty ze swoim chlopaczkiem oboje siadacie na fotel czy jak? ;)

to się nazywa związek.. a jeśli tego nie znasz to naprawdę mi przykro..może kiedyś poznasz co to znaczy mieć kogoś na kim możesz polegać. cya!

Gość zenobija a nawet jesli by
chodzila z facetem do ginekologa to co? Chyba milo jest wiedziec, ze facet sie interesuje nie tylko seksem, ale tez twoim zdrowiem i ogolnym stanem

Gość zenobija
mam z kim o tym pogadac,myslisz ze jedyna masz chopaka? tylko ja nie robie z tego takiej szopki jak ty ! smieszna jestes.

Gość zenobija
bo to jest załosne! wybaczcie ale zawsze mnie to bedzie smieszyc jak widze pare u ginekologa.rozumiem,zadzwonic po wizycie i powiedziec co i jak ale wspolne wizyty...w ciazy ok spoko ale w innym wypadku to kompletna ŻENUA !!!

Gość angela83
takie coś nei nazywa się kobieta niezależną tylko podporządkowaną.. bo on ma w dupie jak się zabezpieczasz...to Twój zasrany obowiązek i tyle..

Gość candywoman
o tak, "żenua":O mój chłopak czasem mnie zawozi na wizyty, niekiedy po mnie przyjeżdża i czeka na mnie albo w poczekalni albo w samochodzie o tak, straszna "żenua" zenobja, jestes niezalezna (chociaz nie wiem jaki ma to zwiazek z byciem niezalezną) to super, wszyscy sie cieszymy z twojego szczęscia ale daruj sobie takie komentarze

Gość zenobija
dlaczego? kazdy ma inne przekonania,nie mozna ich wyrazic? zapewne przyznajesz mi racje i ci glupio.

Gość candywoman
ja ci mam przyznawac racje? nie żartuj równie dobrze moge powiedzieć, ze z zazdrością patrzysz na kobiety, na które u ginekologa czekaja mężczyźni i co? mam rację?

Gość zenobija
eee nie? wiesz moze twoj chlopak jest bezrobotny i akurat nie ma nic lepszego do roboty tylko przesiadywac w poczekalniach;)

Gość zenobija
hehe pistacja a ty tu po co? twoj chlopak tez bezrobotny? to skad macie na te Novynnete? jaka smiesznastopka... w sumie nie mam o czym z wami gadac.dla mnie jestescie zalosne i nic tego nie zmieni.

cóż.. ja studiuje on pracuje... ps. wizyty w prywatnych gabinetach są również wieczorem także nawet ktoś ciężko zapracowany może mieć opiekę medyczną.. a Twoje dogryzania są rodem z pokolenia gimnazjum

Gość zenobija
dobrze dziewczynko. miej z wyboru a nie z przypadku-tragiczna twoja stopka i twoja postawa. to jakas reklama? ja rowniez studiuje a moj chlopak pracuje. zadna z moich kolezanek nie poniza sie do tego aby ciagnac chlopaka do gabinetow,rano wieczorem kiedykolwiek. wez w ogole sie do mnie nie odzywaj bo rece mi opadają .

a mnie by tak facet nie poniżył żebym ja się zajmowała antykoncepcją po to żeby on mógł mnie bzykać o nic się nie martwiąc..ale skoro tobie tak odpowiada...