Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intti

Jak dopiec byłemu ??

Polecane posty

Hej dziewczyny macie może jakieś pomysły jak dopiec byłemu chłopakowi :)? ??

Gość jeszcze 2 strony
znajdz sobie lepszego od bylego ;) to zawsze dziala ;)

Gość Zasiej mu rzeżuchę na dywanie
:-P

Gość kicam
racja... jak chcesz go wkurzyc to znajdz sobie bylejakiego faceta ale wychwalaj i podziwiaj:P splonie z zazdrosci:P

chodzi o jakiś złośliwy kawał żeby mu w pięty poszło :)))

nasraj do papierowej torebki, podpal, rzuć pod drzwi jego domu/mieszkania, zadzwoń do drzwi i obserwuj z ukrycia przebieg wypadków:classic_cool:

Gość sama w domku1
zgwałć mu psa :classic_cool:

olej go......................... z tego co pamietam to mojego bylego najbardziej zabolalo to ze sie do niego przestalam odzywac............... pwiedzial pprzez to ze jestem fałszywa:P

juz nie mam nowego ale on niszczy mój spokój i chce mu cos wykręcić hehehhe

Gość A później się dziwią czemu są
traktowane jak szmaty :o

Gość Emka jak Miłośc
wyslij mu filmik jak obciagasz innemu gachowi :classic_cool:

narazie udało mi sie powiadomić policję o tym że kradł heheh czekam na dalszy rozwój - wiem chamskie ale mi lepiej

Gość hhhhhhhhhhhhhh
tu nie chodzi o mszczenie sie za krzywdy.. ale po co tworzyc histriee raniac tym kogos kogos sie kocha? mowic prawde znajoma i tyle nic wiecej i zadbac by nie było jej imienia oboke jego z tym akroka.. mail niech poda albo nr telefonu. rozpuszcaie wymsylonych histroii ktore rania ukochana jets gorsze.. lepsza prawda...

gdybym wiedziala juz wtedy bym go kopnela w dupe ale wszystko wyszlo pozniej ehhh

nie jestem juz z nim ponad 2 lata a on co kilka miesiecy sobie o mnie przypomina czy psuje mi cale zycie ehhh i dlatego chce aby dal mi spokoj tylko potrzebuje fajnego pomyslu

upozoruj swoją śmierć i podrzuć mu dowody winy PS tak, wiem że to głupie😴

ktos tu juz powiedzial dobrze: opal sie ,zrob nowa fryzurke, fajny ciucszek,majijaz itd , w pubie powiedz mu tak zniewalajaco czesc zeby wiedzial co stracil los jeden!!!! oczywiscie w towarzystwie smiej sie do rozpuku ze znajomymi a peeeeeknie z zazdorsci!!!! przetestowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ah ai najwazniejsze nie rob zadnych glupst , plotek!!! niech wie ze stracil najfajniejsza i najbardziej ,,kulturalna\" osobe na swiecie a wokolo sa same dzi**** !!!!!! zobaczysz wroci na kolanach!!!! przetestowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wydymany
a ja szukam dobrego sposobu jak podręczyć podobno już byłego kochanka mojej żony :) Po jej skoku w bok wybaczyłem i jesteśmy razem ale pacjenta mam ochotę ostro zripostować :) pomóżcie miłe Panie :)

Gość misia1172
hahaha ja się z nim umowilam na polu rozpalilam jego zmysły kilka dni wczesniej po przez telefon. Przyszedł na spotkanie rozpalony ja udawałam ze na prawde mam na niego ochote gdy juz stał nagi(sam sie rozebral ja bylam w pełnym ubraniu) powiedzialam ze cos mi sie przypomnialam podeszlam do torebki popatrzylam na niego z litoscia i go "wyzwałam" od roznych, chłopak byl w takim szoku ze nie wiedzial co zrobić . wiem ze to chamskie ale jest mi o niebo lepiej czuuuje sie wolna!

Gość gość
Misia, świetny miałaś pomysł! Brawo :)