Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznadziewica

utrata dziewictwa

Polecane posty

Gość upupupupupupupupupupupupupu

Gość sssssssssssszzzzzzzzzzzzzaaaaa
Hej dziewczyny:-) Ja jeszcze 3 lata temu(mam 26 lat) bylam w podobnej jak Wasza sytuacji-dziewica bez widokow na poznanie "normalnego" faceta. Zawsze mialam schizy ze jak juz jakis sie trafi to najpierw sie ze mna przespi a potam zostawi i jeszcze bedzie sie ze mnie nabijal ze taka glupia jestem. Teraz jestem w zwiazku z MLODSZYM ode mnie o 4 lata chlopakiem-rozpieszcza mnie jak nikt inny na swiecie-dba, codziennie mowi ze kocha, przytula i daje nieziemska rozkosz w lozku:-) Z poczatku nie wierzyl ze jestem dziewica- z natury jestem bardzo otwarta-potrafie gadac o dupie maryni ze wszystkimi:-)- o seksie wlacznie. Zrobilismy to po 2 miesiacach bycia razem-widywalismy sie dzien w dzien-dal mi taka pewnosc ze mnie po pierwszym razie nie zostawi-bo byl gotowy zaczekac tak dlugo ile ja bym chciala. Nie naciskal - po prostu powiedzial ze mam mu dac znac:-) Dziewczyny spoko-na pewno znajdziecie tego jedynego ktory bedzie wart tego czekania:-) P.S. Mam kolezanke ktora maja 30 lat i nadal czeka-a na prawde fajna i ladna z niej dziewczyna. Ma po prostu pecha bo zawsze trafiaja sie jacys niewlasciwi:-(

Gość taki sobie facccet
to dobrze jak dziewczyna jest dziewica, nie chcialbym miec dziewczyny, ktora nie zachowala by dla mnie cnoty