Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznadziewica

utrata dziewictwa

Polecane posty

Gość ale pewnie oral i petting
dokladnie masz racje, a kobieta, ktora robi to bez milosci szmaci sie, jest nieporzadna i zle sie prowadzi

Gość niedziewica orleanska
czytaj mnie ze zrozumieniem, gdzie napisalam o seksie bez milosci???

Gość i tu orleańska sie mylisz
dla mnie książe z bajki = mężczyzna którego kocham

Gość niedziewica orleanska
w takim razie o ja pierdole :O zycze szczescia :O

Gość i tu orleańska sie mylisz
czuję że mnie nie rozumiesz. Ale nie musisz. Grunt, że juz Go znalazłam :)

Gość witaajcie w klubie
Czest mam tak że zazdroszcze tym ktorzy maja to juz za soba i regularnie doswiadczaja milosci, czuje ze mi tego brakuje i jest mi z tym zle, ale mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto mnie doceni bo na to zasluguje, a bycie dziewcia o niczym nie swiadczy.. przeciez mozna udac ze sie nia nie jest nie tego nie zauwazy a jak juz pojawi sie uczucie i zrodzi sie zwiazekto wtenczas bede mogla sie przyznac..

Moim zdaniem kazdy ma podejscie do sexu jakie ma ja tam wolalam nie robic tego wczesniej, bo nie bede tego robic tylko po to,zeby zatrzymac faceta przy sobie :O A jesli chodzi o ten powazny zwiazek to niestety nikt mi nie zagwarantuje tego,ze bede miala jednego partnera w zyiu mimo ze chyba bym tego chciala, ale nauczylam sie ze facet jest nieobliczalny, wiec nie bede tego dalej przeciagac bo jak mam byc pozniej sama kilka lat to chyba oszaleje,ze tego nie zrobilam teraz :)

Gość tak szczerze
sorki,nie czytalam wszystkich postow,ale chce opowiedziec o mojej kolezance...poznalam ja na 5-tzm roku studiow..tez dziewica,tez zle jej z tym narzekal,ze jest brzydka i ze nikt jej nie zechce,a przynajmniej nikt normalny...no i ludzie sie wyprowadzili po studiach,a na mieszkanko wprowadzili sie mlodsi,ona zostala na doktoracie...i znalazl sie taki,co swiata poza nia nie widzi i skacze rano po buleczki,obiadki pod nos podaje itd..az sie lezka w oku kreci,ze sie jej udalo:) jest mlodszy,troche sie bala na poczetku,ale chyba nic lepszego jej sie trafic nie moglo:) mam jeszcze jedna taka kolezanke...tyle,ze ona sie ciagle zakochuje w niewlasciwych kolesiach...ale i na nia przyjdzie pora;)

Gość wiecznadziewica
do oral i petting:akurat tak sie sklada,ze zaden facet bez majtek mnie nie widzial.wtedy tego chlopaka nie traktowalam jako radkowicza tylko myslalam,ze jestesmy razem.nie ja go zostawilam dwa dni pozniej,a on mnie,a z perspektywy czasu zrozumialam,ze dla niego to nic nie znaczylo.tylko ile mozna na ta milosc czekac? 25 lat zaraz rocznikowo bedzie 26,a na zmiany sie nie zapowiada.wybacz mi,ale jestem tylko czlowiekiem i tak sie sklada,ze czasami mam ochote na seks(to chyba naturalne)?

Gość witaajcie w klubie
* ja tez faceta na sile zatrzymac nie mozna a juz na pewno poslugujac sie do tego celu seksem.. jesli dostanie go za wczesniej to odfrunie..

ja bym nie chcial miec dziewczyny co uprawiala seks bez milosci / miala przygode

Gość wrrrrrrrrrrrrummmmmm
ja mam 27 lat i tą przypadłość (hahaha) a ginekolodzy patrza na mnie jak na ufo (jeden się nawet spytał DLACZEGO jeszcze ja nie teges??)

witajcie w klubie wiem ze tak nie zatrzymam faceta i dlatego nie zrobilam tego z innymi :) teraz sie zdecydowalam bo sama tego pragne, a nie dlatego,ze on tego chce :) wrrrummm wlasnie ginekoldzy tez na mnie dziwnie patrza :O

Gość tak szczerze
a jeszcze do wypowiedzi ja tez- wlasnie super to ujelas...nigdy nie robilam dla kolesia w sexie wszystkiego czego chce...a co to ja jakas zabawka?zreszta kolesiom jak popuscic to zaraz tak wymysla,ze o zgrozo...i jakos zaden mnie nigdy nie zostawil...a jak tu czasem czytam,ze dziewczyny robia loda i anale,bo inaczej facet bedzie szukal gdzie indziej,to slabo mi sie robi ze mozna z kims takim byc...ale partnerstwo,ze pozal sie boze... moj chlopak gotuje czasem,zawsze zmywa,robi pranie,sprzata,ogolnie dzielimy sie obowiazkami i dziwia mnie takie "obslugiwaczki" wlasnych mezow.... naprawde nie warto nic na sile...i jak sie szuka,to sie nigdy nie znajdzie,a milosc zawsze przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie...

Gość witaajcie w klubie
wwwwrrrruuuummmm mam podobnie, gina ok 70 tki, za kazdym razem sie mnie pyta czy jestem 'nadal' dziewica, heh i ten dziewnusmiech jakby znala odpowiedz, troche mnie denerwuje, no jakby nie bylo no...

Gość tak szczerze
no co cos opowiecie to mi sie historia przypomina...kumpela miala 23 lata,tez dziewica i poszla do ginekologa...on kazal sie jej polozyc na lezance,spojrzal miedzy nogi,na jej twarz,raz jeszcze miedzy nogi zeby sie upewnic i mowi "co to tu jeszcze robi??" a trzeba dodac ze koles odbieral ja i jej matke na ten swiat:P

tak szczerze jestem tego samego zdania .. to jest moj pierwszy facet z ktorym robie wiele rzeczy, ale one wychodza zawsze ode mnie !! nie sa nigdy jego prosba ani zmuszaniem i tego wlasnie potrzebowalam ;) kiedys mi moj ex powiedzial,ze po dwoch spotkaniach powinnam juz mu sie pokazac rozebrana (co???????? :O ) nie zrobilam tego przez 2 miesiace :P a potem to juz go zostawilam :P

Gość wiecznadziewica
tez mialam ostatnio taka sytuacje.dermatolog kazala mi isc do ginekologa po tabletki anty zeby uregulowac moje hormony.ta sie spytala o wspolzycie,a ja,ze dziewica jestem.a kobieta szok.wnioski sa takie,ze mam ochote na sex,ale nie mam z kim.a nawet jakbym miala to nie da rady z byle kim.jestem niesmiala i zakompleksiona na tym punkcie wiec pewnie facet bedzie musial sie nagimnastykowac zeby mnie namowic,a wielu sie podda w trakcie(chociaz bedzie jasnosc komu zalezy na mnie naprawde).meczy mnie po prostu to czekanie albo kiedy w pracy sobie opowiadaja pikantne hiostryjki,a ja udaje greka.wazne,ze nie jestem sama :P.pzdr

Gość orzeszek ziemny
Oj nie jestes sama. :O

nie jestes sama tylko malo kobiet sie do tego przynaje tak mi sie wydaje ;) zreszta Wy wszystkie piszecie na pomaranczowo a ja nie :P

Gość
seks jest przereklamowany :o nie ma się co napalać

Gość jakby dziewica
ja mam 24 lata i jestem taką dziewicą- niedziewicą ;) uwielbiam oral, nie mam kompleksów (chociaż chyba mam, skoro się nie bzykałam? :) ), ale kiedy przyszło co do czego, za nic w świece nie mogłam się rozluźnic i więcej było bólu i płaczu niz przyjemności. Nawet na 2 cm chyba nie wchodził bo sie nie dało, jakby mnie zacementowali od środka :D Myślę, że dopóty nie poznam mojego strzała w dziesiątkę- nie odblokuje się. Także, nie jesteście same dziewczyny ;)

Gość witaajcie w klubie
właściwie to my sie tutaj wyrozniamy na forum i powinnismy szumu narobic i zaprowadzic porzadek.. hehe..noz bo takie rzeczy sie dzieja i rozne rzeczy na forum wypisuje, moze jak kazda dziewczyna bedzie takak jak my albo chociaz do nas podobna ;) to nie bedzie zakladala tematu ze facet ja zostawil po tym jak spedzila znim noc po kilku dniach znajomosci..

lepiej jak dziewczyna w wieku 25 lat jest dziewica, niz przez ten czas mialaby miec wielu partnerow (5 i wiecej) i miec przez to mniejsza wartosc, byc kobieta gorszej kategorii

\"lepiej jak dziewczyna w wieku 25 lat jest dziewica, niz przez ten czas mialaby miec wielu partnerow (5 i wiecej) i miec przez to mniejsza wartosc, byc kobieta gorszej kategorii\" a ja uważam, że nie

Gość niv
wskakuję do topiku z moją 27-letnią :D nie uważam że dziewictwo czy tez ilość partnerów miałyby w jakikolwiek sposób być wyznacznikiem wartości kobiety życie pisze różne scenariusze a ważne jest to co mamy w główkach... pozdrawiam

kobieta, ktora miala wielu partnerow, czyli sie puszczala ma mniejsza wartosc. nie chcialbym miec dziewczyny, co juz uprawiala seks bez milosci albo poszla z kims szybko do lozka, po krotkim okresie bycia razem lub miala przygode

przeszlosc seksualna kobieta jest bardzo wazna, a zwlaszcza dla facetow, ktorzy sami sa porzadni, bo porzadny facet chce miec porzadna dziewczyne, ktora jest po prostu przyzwoita (czyli przygody, szybki seks, seks bez milosci, wiele partnerow odpadaja ;))

Gość DO ale pewnie oral i petting
Czy Ty masz świadomość tego, że piszesz w kółko to samo, stosując na jedną rzecz kilka określeń? :D Musisz byc niezły z polskiego, tam za takie "lanie wody" stawiają piatki. :D

bo denerwuje mnie, ze co poznam dziewczyne, to ma jakies grzechy na sumieniu i np. miala wakacyjna przygode, przespala sie z kolega, poszla z kims do lozka na pierwszej randce albo stracila dziewictwo w wieku 15 lat