Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjaaaa

Czy jest zagrożenie dla ciązy?

Polecane posty

Gość Alicjaaaa

Jestem w 7 tygodniu ciązy. Podczas, gdy doszło do zapłodnienia byłam pod wpływem estazy, Już niebiore wtedy był to pierwszy i ostatni raz i też z początku jak niewiedziałam ze jestem w ciązy paliłam papierosy, ale nie za dużo 2 do 4 papierosów dziennie. Tylko czy to mogło zaszkodzić rozwojowi dziecka ?ponoć narkotyk ten trzyma się w krwi pół roku. Aha i jeszcze mam pytanie czy narmalne w ciązy jest lekkie plamienie jasne brązowe, albo raz na jakiś czas plamienie takim śluzem jak woda i go jest dość sporo, a po stosunku mam takie pieczenie może ja niepowinnam uprawić teraz stosunku jeśli ma to jakoś dziecku zaszkodzić i skąd to pieczenie po stosunku?:(( jeśli wiecie coś na ten temat prosze o pomoc z góry dziekuje

Gość z tym pytaniem idz do ginekolo
ga. Powiem ci tylko ze pierwsze 8 tygodni jest najwazniejsze w rozwoju plodu :) Wiec dbaj o siebie

a więc jesteś lipcówką 2008? 🌻 czytałam ostatnio artykuł, że na początku ciąży jest taka \"zasada\" wszystko albo nic. Albo płód to przeżył i się zregeneruje i będzie wszystko OK, albo płód nie przeżył. A skoro jesteś nadal w ciąży, to znaczy że płód poradził sobie z tym obciążeniem, ale nie narażaj go więcej. Czytałam to w gazecie \"M jak Mama\" nr grudniowy 2007 za 2,99zł jest teraz w sprzedaży, w Kolporterach jest na pewno. zapraszam do lipcówek :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3603840&start=330 🌻 pozdrawiam

Gość wiki_3
Nie lekceważ żadnego plamienia wciązy, to nie jest naturalne. Powinnaś skontaktować się jak najszybciej z ginekologiem.

pieczenie + plamienie brązowe, żółte, obfite i z przykrym zapachem najczęściej = grzybica A narkotyk rzeczywiście utrzyma się w Twoich komórkach prawie do końca ciąży. Myślę, że jeżeli zdecydowałaś się na wzięcie narkotyku, to zdajesz sobie sprawę z konsekwencji na przyszłość. Być może po porodzie Twoje skłonności do depresji poporodowej będą większe niż u \"czystych\". Chroń się przed tym odpowiednią higieną życia. Koniecznie do ginekologa. Jak najszybciej. I nigdy więcej ćpania. Powodzenia