Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J to tha L O

Jak przekonać ładną dziewczynę do tego aby uwerzyła

Polecane posty

Gość J to tha L O

właśnie we własną urodę? Ma wiele kompleksów i nie wiem jak jej pomóc. Jest naprawdę ładna, ale może nie dba o siebie jak jej koleżanki. Nie mogę jej również powiedzieć wprost...

chyba mówienie komuś wprost że nie dba o siebie tak jak koleżanki jest nie teges... :O chyba że chodziło o mówienie jesteś ładna/ładnie wyglądasz/dobrze ci w /... /bla bla bla to chyba można każdemu o ile się nie przesadzi :P oczywiście niektórzy pewnie nie uwierzą 🖐️ sam bym nie uwierzył jak by mi dziewczyna coś takiego wmawiała... tylko by sobie nagrabiła

ale ze co ? ze sie nie myje? chodzi z tlustymi wlosami? ma brudne paznokcie? wlosy na nogach? czy bardziej chodzi o to ze nie nosi dekolatow spodniczek tipsow itd? bo szczerze to wedlug facetow dbanie o siebie to rozne sprawyyy

Gość J to tha L O
Mówie jej o tym ,że jest ładna. Oczywiscie nie wierzy mi. Mówiąc tu o zaniedbaniu mam na myśli to, że nie depiluje nóg, pach itd... Nie dba o włosy. Są czyste, ale wciąż spięte w kucyk. Jest mądra i inteligentna do tego ładna, ale zaniedbana...

Gość co za ironia losuuu
Wszystko cacy tralala ale co ma kucyk do zaniedbania? Na pokazach najwikszych kreatorow mody laski chodza z kucykami, na gladko zaczesane wlosy. Sadzisz ze kobieta zadbana to ta z rozpuszcoznymi wlosami? Ja od lat czesze wlosy w konski ogon bo mam bardzo ladne czolo i na pewno nie czuje sie jakas zaniedbana:) Smieszne jest to co piszesz:) Co innego tluste lub zniszczone wlosy ale nie dyktuj nikomu fryzur.