Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atka111

Stres przez duże S

Polecane posty

Gość atka111

Zmieniłam pracę-bo musiałam.Nie jestem osobą przebojową,łatwo się stresuję a ta zmiana pracy zwielokrotnia mój stres,jestem kłębkiem nerwów.Marzę o tym żeby zostać "kurą domową",gdyby nie kwestie finansowe najchętniej zwolniłabym się z pracy.I tak koło się zamyka.Poradźcie co zrobić żeby znowu móc cieszyć się życiem.

Gość atka111
Za całe oszczędności mojego życia zafundowała sobie wycieczkę do Indii ciągnęło mnie tam ,ponieważ zawsze chciałam zobaczyć trędowatych ,po przylocie do New Dehli udałam się do małej wioski gdzie wysiadając z taksówki zauważyłam kobietę z trądem siedzącą pod ścianą niczym antylopa gnu z gracją i stylem baletnicy baletu moskiewskiego udałam się w jej stronę.Zbliżając się czułam aromat rozkładającego się ciała , wtedy padłam do jej stóp i niczym grzechotnik na teksańskiej równinie zaczęłam wić się wokół jej nóg ,w których już dawno zadomowiła sie gangrena.Trzymając grzechotkę w prawej ręce zaczęłam grzechotać i delikatnie kąsać owe stopy czując ,że kawałki owej rozkładającej się już kończyny zostają między moimi zębami.Po wszystkim długo jeszcze leżałam na ziemi spazmując i ciesząc się ,że moje marzenie się spełniło :classic_cool:

Gość brukselkaa
ty sie dobrze czujesz :?:O

Gość atka111
Hhhhmmm,to bardzo ciekawe Niby atko111 ale coś ci się pomyliło,nie podszywaj się i znajdź sobie inną zabawę.

Gość atka111
Dodam że z Indii nigdy nie powróciłam i co tydzień z uczuciami porównywalnymi do nastroju izraelskiego neofity zakradam się nad brzeg Gangesu i patrzę na myjących się starców wyszukując tych z największymi deformacjami w okolicach genitalnych a potem pluskam w nich brudną wodą śmiejąc głupkowato.:classic_cool:

Gość atka111
Plisss podnieście na duchu bo jak pomyślę że jutro znowu do pracy to...kurna co za życie.