Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LeśnySłodziaczek

Jak się nazywa ten pamperek???

Polecane posty

Gość zajebiaszcie...
po wklejeniu linka daj spacje lub enter

Gość rhg
nie wiem jak sie nazyw lae jest switny... tez chce takiego ;-)

RANY DZIEKUJĘ CI!!!!!! JEST NA ALLEGRO!!! ALE SUPER DZIEKI! :* MOJEMU CHŁOPAKOWI SIE TO STRASZNIE PODOBA ZANIM MU TO POKAZAŁAM, WIEDZIALAM ZE BEDZIE PEKAL ZE SMIECHU :p

Gość rhg
szkoda ze takie drogie :(:(:(:(

Gość zajebiaszcie...
jest zajebiaszczy :D

mogłaś:) 200 zł to dużo,ale na takie coś nie szkoda mi kasy:) może zażyczę sobie na świeta??!! popłakałam się na filmiku :)

No ten co się tak smieje 123,50 zł :/ Tez nie myslalam, że bedzie tyle kosztował :D jeszcze się zastanowię, musze się z tym przespać :D W koncu mój Ukochany ma 20 lat :D :D

ja też mam 20 lat :D fajna rzecz, tylko najgorsze, że szybko się znudzi :/ zawsze tak jest z takimi prezentami :) ale to nic i tak go chcę na gwiazdkę :D:D:D pozdro. 🖐️

Jeszcze raz dzięki i tez pozdrawiam!!! Kurde tylko mam konto razem z chłopakiem moim i on zobaczy, że to zamawiam :P na szczęście ten koleś co to sprzedaje ma status SuperSprzedawcy, może go poproszę, żeby mi wysłał poza aukcją :P

nie ma nic za darmo :P ten elmo to chyba w walizce jest, dlatego przesylka jest taaaaaaaaka droga :) 🖐️

Przesyłka jest taka droga bo jest ubezpieczona i idzie z USA :/ 2-3 tygodnie, więc trzeba się szybko decydować... są chyba tylko dwie aukcje z Elmo z Polski ale wtedy ten Elmo kosztuje 214zł+11zł wysyłka, albo licytacja, a to odpada. Już uzgodniłam z siostrą, że mi użyczy sowje konto na allegro :) tylko jeszcze nie mam tyle pieniędzy ale mam nadzieję, że uzbieram jakoś przez te kilka dni :D :D (trzeba się wybrać do Babci :P)