Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek19

Zimowa depresja

Polecane posty

Gość Maciek19

Kto z was ja odczuwa? Mroz, snieg, ciemno, nie chce sie zyc i wszystko jest takie trudne i beznadziejne...

Gość
no coś ty - wiatr dzisiaj tak pięknie szumi za oknem!

to jest świetne, szczególnie jak czasem jest taka zimna mgła wieczorem. taka co przychodzi nie wiadomo skąd nagle i ogólnie jest genialna pogoda. ludzie, czy Wy musicie narzekać?????????

Gość Maciek19
Ja tez to lubie, ale jak siedze w cieplym domu, a tak sie sklada, ze jutro wracam na uczelnie (inne miasto) :/ dobijaja mnie te schematy, chodzenie na zajecia z ktorych nic nie wynika, chodze bo chodze. I mecze sie odliczajac dni kiedy znowu bede mogl wrocic do domu. A teraz jeszcze taka pogoda to juz w ogole :/

Gość ach zapomniałam 55
ale za to jak miło w długie wieczory nie musieć nigdzie wychodzic, siedzieć przed kompem w ciepełku, przy kawce... to bywa piekne! A białe płatki gdy sypią - świat jest cudny, tylko uruchomij wyobraźnię i wiarę w to ❤️

Gość Maciek19
Gdybym tak mogl... siedzenie w mieszkaniu, gdzie nie ma tv i neta nie jest takie fajne :/ mam wspollokatorow, wiec niby nie powinno byc nudno, ale ile mozna gadac? Ja czesto lubie pobyc samemu, zajac sie czyms, a takiej mozliwosci nie mam na stancji. Wiec bede siedzial w tej chacie i nudzil sie, marnowal czas modlac sie by szybciej plynal.

Gość ach zapomniałam 55
nooooo a mnie jeszzcze, gdy sobie ubzduram, że nikt mnie nie lubi.... a to nie prawda!

a ja lubię sobie chodzić jak tak mocno śnieg pada i nikogo niema na ulicach, albo lubię tak sobie czasem dreptać po cmentarzu... ale to wcale nie jest przygnębiające.

Gość Maciek19
Taaa, a ja wlasnie jutro musze wstac o 6, a potem gnanie na dworzec z torbami... jak juz beda swieta to bede szczeliwy, siedzac w domku, kiedy za oknem bedzie snieg.

JAk masz doła to idz pobiegaj,wysilek fizyczny wzmaga wydzielanie endorfin(hormony szczescia),jak dla mnie pomaga.Po 2 godzinach padam zmeczona ale szczesliwa :) Alternatywa moze byc czekolada choc dupa moze spuchnać zdeczka :)

Gość Maciek19
Ja sie nie boje, ze mi dupy przybedzie :PP Trudno byc szczesliwym jak trzeba opuszcac swoj dom i wracac do szarej rzeczywistosci, nudnej i beznadziejnej, gdzie nic mnie nie czeka. Niby powinienem sie cieszyc, ze studiuje, a zamiast tego coraz czesciej mam mysli, ze to nie jest to. Mecza mnie zajecia, wracam na chate i tez coraz czesciej nie mam sily, chcialbym miec troche prywatnosci. Wydaje mi sie, ze trace po prostu tam czas, widze jak dni mi mijaja, a ja nie robie nic ciekawego.

Gość Maciek19
Prawo, ekhmm

Gość Maciek19
Dla mnie przyszłość jest jasna. Chcę być aktorem. Nie ma nic bardziej ekscytującego niż patrzenie na publiczność, która ogląda twoją grę, słuchanie braw,

Gość a gdzie to prawo
może wyjdziemy gdzieś razem? xD

Gość a gdzie to prawo
pójdziemy w krzaki na lewo xD

Gość
prawo? współczuję, nuda... :o

Gość będzie z ciebie lepszy Ziobro
:p

Gość
czy to Ty założyłeś niedawno topik, w którym użalałeś się, że nigdy nie miałeś dziewczyny? bo tak coś mi się kojarzy :p

Gość tak to on
znany homoś:p