Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandrowy

Syndrom eks...

Polecane posty

Moja pierwsza milosc chodzi za mna jak cien. Wciaz o nim mysle, wciaz porownuje z innymi, ktorzy sie o mnie staraja. Oczywiscie Ci ,,inni\'\' wypadaja blado na tle mojego bylego chlopaka. Nie mogę sobie ułożyć na nowo życia uczuciowego, nie chcę być już samotna, z drugiej strony ,,syndrom eksa\'\' wciąż mnie prześladuje, mimo że sprawa między nami już dawno jest zamknięta, zakończona pokojowo i wyjaśniona. Jak sobie z tym poradzić i jak ułożyć sobie życie uczuciowe na nowo ?!

Nie pije :P Nie lubie kaca. Juz mam dosyc myslenia o nim, chce sie zakochac, a on jak cien, wciaz za mna... Jak sie tego cholerstwa pozbyc...?

zgłoś do CBA że cię prześladuje a jak to nie pomoże to szmaciana lalka wudu działa na wszystko albo domestos

CBA maja zlikwidowac. A ta sprawa moze potrwac zbyt dlugo :) Domestos smierdzi, a lalkami, do tego szmacianymi, bawilam sie dawno temu :P

Gość nananananana
moj ex ciagnie sie za mna juz 9 lat i nadal nie ulozylam sobie zycia..moje zwiaazki koncze po 3-6 mies.bo nie umiem sie zaangazowac i to jest problem:(

Gość nananananana
piate kolo---dzieki za rade:) w sumie przyzwyczailam sie juz do mej samotnosci,oswoilam ja,tylko dziwne jest to ze im facet bardzo sie stara to ja go odpycham i koncze znajomosc,jest jak jest..

Gość nananananana
aleksandrowa--mysle ze skoro nie chcesz byc sama to wczesniej czy pozniej pojawi sie ktos kto Cie zauroczy,ja najlepsze lata mam juz za soba i w sumie nie chce nikogo na stale dlatego ze pierwsza milosc byla moja ostatnia miloscia i ja nie chce juz nikogo na stale..wiadomo krew nie woda..wiec tylko to mi zostalo:O

nanananana => Tak, ale juz paru facetow moglo mnie zauroczyc, a ja ich odrzucilam, bo nie byli tacy jak on. To musi byc przerazajace, przyzwyczaic sie do samotnosci...

Gość nananananana
do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic uwierz mi..:) zwlaszcza jak wiesz ze on byl jedynym...poznasz,poznasz kogos tylko daj czas czasowi...zobaczysz....

nananana a skad wiesz, ze i Ty nie poznasz ? Moze on nie byl ten jedyny.. Ja juz nie chce wspominac, pamietam wszystko, kazda minute, tak jakby to bylo, nie wczoraj, a godzine temu. Wciaz jest we mnie wszystko zywe.

Gość LadyKiller
A czy sama go nie zaczepiłaś a teraz odkręcasz sprawę rzucając winę na niego? Bo pewne dziewczyny bawią się w tym wieku w "niszczenie" chłopaków, rozkochują ,rzucają i nazywają potem wszystko prześladowaniem i boją się chyba własnego sumienia. Z każdego da się zrobić złego a potem się dziwicie,że ani was już nie potrafimy pokochać, ani żadnej innej.