Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0s99d

subtelnosc delikatnosc wdziek

Polecane posty

Gość 0s99d

dlaczego nie ma takich kobiet?

Gość dlaczego/
?

są tylko gdzieś się pochowały kiedyś szedłem ze sklepu patrzę idzie taka cała subtelna delikatnie stąpa i się wdzięczy to ja za nią ona w nogi cholera nie dała się dogonić więcej już takiej nie spotkałem ;)

Gość a może nowe szkiełka
potrzebujesz? jest pełno takich dziewczyn, patrzeć trzeba umieć :)

Gość
szukaj w bibliotekach i czytelniach :)

no co Ty ja jestem przecież.. i się wcale nie chowam :P no może troszku:P

ja też jestem subtelna i delikatna... jaeszcze dzisiaj. bo jutro planuję komuś tak wpierdolić że święta spędzi na intensywnej terapii!!!!! zajebie sukinsyna kurwa na śmierć!!!!!

Gość klhighose
bo ludzi subtelnych delikatnych inni ludzie wykorzystuja i dymaja ile wlezie dlatego wlasnie zycie nauczlo biedne delikatne niewiasty bronic sibie i swojego ja ps. dlaczego nei ma silnych, odważnych, mądrych, dojrzałych facetów?

Gość do Akacji
Kazdy ma swoją granicę wytrzymałosci nawet delikatna kobieta... A delikatnosc polega na tym, ze jak widzi krzywde to wspolczuje.. to delikatnie obiwazauje rany.. a znam kobiety pielegniraki niedelikatne co szapia cisna bo to nie ich ręka to ich nie boli.. brak wyczucia, brak delikatnosci.. itp

oooooooo masakra się szykuje jak chcesz to ci polecę dobry sklep z używana bronią a tam chowacie się gdzieś sbtelnidelikatnowdziekowe kobetki co jakąś zobaczę to chycccc..............i już jej nie ma

Gość
te co szarpią to profesjonalistki są, a jak obwiąże za luźno to się zaraz bandaż rozłazi :classic_cool:

Gość do Akacji
otóz to:classic_cool:

piąte koło, a może zerknij w lustro?:P Nie oczekuj, że delikatna i wrażliwa kobieta nie ucieknie na widok \'Don Juana\", napakowanego osiłka albo wampira:P Chociaż z tym ostatnim to bym się zastanowiła...:D

podobałam się jednemu \"delikatnemu i wrażliwemu\" chłopakowi. pewnego pięknego dnia dowiedział się że mam bulimie i uciekł aż się za nim kurzyło!!! a teraz uprzejmie zapytał, co tam słychać... u mojej przyjaciółki!!! niomalnie aż kilka razy czytałam co mi napisał!!! powiedziałam mu że ma przyjść pod szkołę... zaczaję się z ziomkami i tak mu do dupy nakopię że będą go szmatą zcierać z chodnika!!!!!

Gość
O widzisz, a mnie z kolei taki jeden mocno za uszy wyciągał z anoreksji - może nie ma duszy romantyka, ale bardzo wiele mu zawdzięczam, mocno go kocham - od dwóch lat jesteśmy małżeństwem.

facet to musi być facet ... nie królewicz nie paker nie oferma.. tylko właśnie on ... \"Pożądanie zadowoli się każdą, byle jaką. Ale dusza pragnie tylko jednej - jedynej, wybranej.\" ten właśnie jeden jedyny :)

piąte koło, nie miałam zamiaru być niemiła ani Cię urazić;) Jeśli tak się stało, to przepraszam, widocznie mnie nie zrozumiałeś. A na nick nawet nie spojrzałam, nawiasem mówiąc:P

Gość
piąte koło nie należy do najseksowniejszych nicków jakie znam :p sssilly - ile agresji w Tobie kobieto :o

Gość bardzo ciekawe temate
🖐️

a nik to seksowny musi być o chorera nie wiedziałem muszę zmienić koniecznie na \" w oczach mam wiosnę \" i co lepszy będzie ?

Gość
albo \"latino lover\" - o to będzie chwytliwe :P mój też jest bardzo seksi, nie?