Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jilka__________

zapalenie sromu ... pomozcie prosze

Polecane posty

Gość jilka__________

antybiotyki doprowadzily moja cipke do oplakanego stanu. zawsze tak reaguje na antybiotyk, ale tym razem byl w duzej dawce i bylam tak chora,ze musialam go brac. przeszukalam caly internet i wyglada na to, ze mam zapalenie sromu. jest czerwono i piecze - az po odbyt(tam tez piecze). nie jest to jakies bolesne pieczenie, ale jest to po prostu nieprzyjemne. i ten czerwony kolor:( wyczytalam, ze leczy sie to tylko miejscowo - masci, oklady itp. moze moglabym jakos sama to podleczyc w domu? nie chce wydawac pieniedzy aby uslyszec od lekarza, ze np mam jesc jogurty... oczywiscie jezeli nie przejdzie to pojde do lekarza, ale poki co watro sprobowac. jem 1 duzy jogurt naturalny dziennie, dzis zrobilam sobie oklad z jogurtu nat. , smaruje sie clotrimazolum. co jeszcze moge zrobic???

Gość fallingdown
Smaruj się clotrimazolem 3 razy dziennie, jeśli się myjesz, używaj delikatnych płynów do higieny intymnej.. z tymi jogurtami to nie jest głupota!:) jedz, jeśli już jakieś z lactobacillusem i jeśli piecze w pochwie, to kup Lactovaginal i używaj jedną kapsułkę przed snem:) i smaruj, smaruj...!:)