Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal_27

stopy chlopaka

Polecane posty

Gość michal_27

witam wszystkich mam pytanie do dziewczyn (chociaz do chlopakow rowniez :) ) czy gdbyby wasz chlopak chodzil duzo boso, mial przy tym wielkie stopy (45, 46) czy masowalybyscie mu je? czy posunelybyscie sie dalej, do wylizania chlopakowi stóp, wiedzac ze to sprawi mu ogromna przyjemnosc i stanowi dla niego bardzo silny bodziec erotyczny?

Gość a ja padam ta
masować - tak lizać - nie przy czym wielkość stóp nie ma tu żadnego znaczenia

Gość michal_27
.... czemu nie?

Gość ja mojej żonce uwielbiam
pieścić stopy, całować i ssać palce, przecież to normalne. jeśli ktoś się brzydzi to niestety oznacza że ma jakis problem, zazwyczaj ze sobą

gdyby stopy były zadbane , to possałabym duży paluch :P . mój to uwielbiał (biała gorączka) . chyba czas mu przypomniec :D:p

Gość aldona_27_
a lubicie łączyć bose stopy z bosymi stopami waszych facetów?

Moj facet ma zadbane stopki,ale raczej nigdy nie wspominal,ze moze to lubic...moze sprobuje??? Oporow nie mam:)

Gość EwaO
Sam sobie je liż :D

Gość moj piesek uwielbial lizac
lizalby wszystko co by mu sie podsunelo. Stopy tez ;) Oczywiscie mam na mysli prawdziwego pieska z futrem, 4 lapkami a nie takiego podrabianego :P

Gość Asiulcia19
Mój chłopak to MÓJ CHŁOPAK :) i bym mu wylizala stopki jesli to lubi :) najlepiej po kapieli oczywiście :]

Gość Delicja00
Stopy mnie odrzucają, to część ciała, której wolę nie ruszać. Nigdy w życiu bym ich nie wylizała! Tak samo jak nie chciałabym żeby chłopak lizał moje stopy. Później brzydziłabym się z nim całować. Miłość miłością, no ale bez przesady. Na masaż chyba też bym się nie zdecydowała. Nie znam chłopaka, któremu zależałoby na tym, żeby koniecznie wymasować mu stopy.

Gość pattii
hmm chętnie wymasowalabym i nawet wylizalabym stopy chlopaka ale tylko zadbane i po kapieli

Gość też to lubie
Ja jestem chłopakiem, który lubi masaże stóp, choć bardziej lubię być tą stroną aktywną czyli masować ładnej dziewczynie stopy a nawet całować ją po nich gdy np. bolą po ciężkim dniu, teraz jestem sam i brakuje jakiś zadbanych stópek kobiecych do pieszczenia a jeśli by dziewczyna wyrażała chęć odwzajemnienia to ok :-) oczywiście zadbanych i czystych.