Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana bardzo

co sie z nim dzieje ???????

Polecane posty

Chodzi o mojego chlopaka.Ostatnio w naszym związku nie dzialo sie najlepiej.Teraz staramy sie to wszystko poukladać, uspokoić, jest dobrze.Wlaściwie to byloby dobrze gdyby nie to , że jest problem jeśli chodzi o seks.Kiedy zaczynamy sie pieścić jest super, on podniecony , wszystko ok ..... i nagle w sekundzie ..... mu opada.Jestem zalamana, nie wiem co robić, nie mam dużego doświadczenia, to mój pierwszy chlopak.Rozmawialiśmy o tym, pytalam go czy to dlatego, że już mu sie nie podobam, nie podniecam go ?? Twierdzi, że nie wie co sie stalo. Od jakiegoś czasu tak sie dzieje i nie wie co z tym zrobić. Nie bardzo z tego powodu chce sie kochać, bo sie boi, ze jak bedzie we mnie to sie to stanie i bedzie totalna klapa.Czy ktoś móglby mi coś doradzić ?? Jak mam sie zachowywać, jak mu pomóc ?? I czy taka sytuacja może być wynikiem stresu, tego, że ostanio miedzy nami nie bylo zbyt dobrze, ( zerwalam z nim ) twierdzi, że bardzo to przeżyl, bo bardzo mu na mnie zależy , no i klopotów rodzinnych również.Co robić ?? Poradzcie!!

on jest kompletnie zdołowany musisz byc bardzo delikatna nie robić mu wyrzutów że mu wymięka bo a już nie denerować sie tym raczej uspakajac go że wystarczy jego bliskość i czujesz się szczęśliwa.Troche porozmawiać z jego penisem jak sie nim bawisz ze czujesz sie miło jak on stoi i jest taki ładny i sztywny, ale jak wymięknie nie miej pretnsji. Ile ma on lat?

Dziekuje za odpowiedz :) Ma 25 lat.Staram sie być bardziej czula i delikatna.Tylko jakoś nie moge pozbyć sie tej myśli, że moze jednak faktycznie już mu sie nie podobam :( strasznie sie czuje kiedy pomyśle , ze tak wlaśnie moze byc, choć on twierdzi , że to nieprawda.

Gość czy tych opowieści to już
czasem nie bylo?

Możliwe, że byly.Ja ich nie czytalam.Pisze bo mam problem. Zależy mi na nim i na naszym związku.Bardzo!

nie wiem co było takiego miedzy wami ale pamiętaj ze miłość jest przeciwienstwem nienawiści i im bardziej się kocha to jak skończy się miłość i nastąpi nienawiść to najczęściej o takim nasileniu w przeciwną stronę .U kobiet już nigdy nie wraca do tego samego faceta a u facetow jest róznie jesteśmy prymitywniejsi.

Gość oj facet metny ten twój wywód
bardzo autorka pewnie niewiele z tego skapowała albo wcale :)

To się zdarza - zwłaszcza mężczyznom z niewielkim doświadczeniem. Wydaje mi się, że jemu bardzo na Tobie zależy, a boi się, żeby Cię nie stracić przez nieudany seks; to trochę takie błędne koło, ale jeśli go kochasz, to się nie zniechęcaj. Zapewniaj go o swoim uczuciu! Faceci są bardzo wrażliwi na punkcie swojej męskości i z pewnością każdy Twój grymas lub zdziwienie, że znowu \"zmiękł\" potęguje u niego lęk przed utratą Ciebie.Wszystko minie :D, potrzeba tylko dużo czułości i zrozumienia. Uda się i będzie dobrze :-)

Gość dziewczyna z pomorza
Mój facet ma podobnie :( Też nie wiem co z tym zrobić, tym bardziej, że ja podejrzewam go o zdrade. Były dziwne zachowania, chowanie telefonu i inne takie historie. On sie przysiega , że nie ma innej kobiety, ale teraz kiedy dzieje sie coś takiego, wcale nie jestem przekonana czy moge mu uwierzyć. Zawsze był w tych sprawach ponad norme, a teraz po tej historii jakby nie był już ten sam. Boje sie, że przyczyną tej niemocy jest inna . Jak mam to sprawdzić :(

Gość dziewczyna z pomorza
Kurde, poradzcie coś, bo mnie te wątpliwości zabijają :( Nawet nie potrafie być dla niego czuła po tym jak tak sie dzieje, bo zaraz wyobrażam sobie, że ma inną i z nią mu wszystko wychodzi, z nią sie kocha tak często jak kiedyś ze mną a na mnie już ani nie ma ochoty , ani siły. Pewnie sfiksowałam , nie umiem sobie z tym poradzić :(

"dziewczyna z pomorza" -> myślisz że powodem tego może być zdrada ??? tego nie bralam pod uwage , o Boże a jeśli tak jest ??? nawet nie chce o tym myśleć !!!!!!!!

Gość W-11 wydział śledczy
Zatrudnijcie detektywa Maćka :P

Gość to napewno zdrada
zdradzają was jak nic....słowo faceta

to napewno zdrada -> uzasadnij dlaczego tak uważasz

Zdezorientowana... nie przesadzaj żadna zdrada od razu, może twój mężczyzna dużo pracuje lub ma problemy to są najczęstsze przyczyny \"wymiękania\".Myśle, że to absolutnie nie jest twoja wina... Uwierz mi ,ja mam już trochę doświadczenia w tych sprawach. Musisz być czuła,cierpliwa i dawać mu poczucie akceptacji w każdej sutuacji. Pozdrawiam

kasienia ---- dziekuje bardzo za te slowa bo już mnie zmrozilo po wpisie faceta że to napewno zdrada

Gość to napewno zdrada
ale zdrady nie możesz wykluczyć na 100% może w tym czasie jak z nim zerwałaś on zaliczył jakąś laskę i teraz ma wyrzuty i dlatego mu mięknie tak też się dzieje...no cóż tacy są faceci

Do zdezorientowana- To bzdura- moim zdaniem zdrada w zaistniałej sytuacji nie wchodzi w grę...;-)

Gość ja bla bla bla
moj chlopak tez tak kiedys mial i mowi ze nie wie dlaczego .. z jego bylą dziewczyną ;/ na szczescie ze mna mu sie to nie przytrafilo.. mysle ze wazne jest zeby podniecic faceta ta jedna szczefolna rzecza, np u mnie wystarcza ponczochy i moj facet szaleje na widok nog..

Gość no wlasnie...................
zrob cos co go podnieca wypnij pieknie tyleczek w stringach i po problemie

jeżeli bylo tak że kiedy zerwalam, zaliczyl jakąś panienke ....... i dlatego teraz tak sie dzieje .... to nie poradze sobie z tym, nie bede umiala z tym żyć mam nadzieje że tak nie bylo, musze ją mieć bo inaczej zwariuje wątpliwości jednak zostają i strasznie mi to utrudnia życie, męcze sie bardzo, myśle, rozpatruje wszystkie za i przeciw, można oszaleć :(

Najważniejsze żebyś go jeszcze bardziej nie dołowała. Jeśli wymięknie to zachowuj się jak dyby nigdy nic i przytul się tylko. Możesz troszkę skłamać,że nie masz zbytnio ochoty na seks, bo boli cię brzuch lub miałaś ciężki dzień.Absolutnie Nie okazuj,że jesteś zawiedziona.

nie jestem drewnem, uwierz mi, sexi bielizna i pończochy są w użyciu ;) nie chodzi o to, że on nie ma ochoty na seks, ma, tylko w pewnym momencie niestety jego przyjaciel opada i koniec, jest po sprawie oczywiście nie ma ochoty tak często jak kiedyś, ale myśle że to chyba wlaśnie z tego powodu, że znowu sie to powtórzy